Thursday, 16 February 2017

Shaklee Ada Skin Care Set ke?

Wahh.. Wahh..

Why?
You are so excited..??

Is it interested for you?


Of course you are also want to be more pretty right?
Like a princess Elsa..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..

Shaklee memang ada set kecantikan kulit dari dalam..
Tak mainlah cantik luar je..

So, saya nak memperkenalkan apa yang ada dalam 

<<Set Kecantikan Kulit Shaklee>>


Sebelum kita pergi dengan lebih mendalam tentang set ini, kita mesti mengambil tahu dan mengenali setiap masalah kulit yang selalu dihidapi oleh orang ramai tidak kira lelaki mahupun perempuan..

Sama ada kita ni ada masalah kulit berjerawat, kulit berminyak, berjeragat atau masalah kulit lain yang terlalu banyak melanda setiap orang pada masa kini..

Macam-macam masalah kulit dah ada sekarang ni..
Itu belum saya senaraikan masalah kulit yang kritikal lagi tu..

Selepas kita mengenal pasti, barulah kita boleh bertindak..

Tetapi, sekarang ini ramai yang bertindak mengambil tindak yang menjejaskan kulit sendiri terutamanya kulit muka mereka..
Kerana mereka mengambil jalan mudah tanpa usul periksa..

Almaklumlah, zaman sekarang ni terlalu banyak produk, pencuci muka berkimia, krim siang malam yang terlalu banyak bahan merkuri..

Ini yang telah terpahat di dalam minda rakyat Malaysia, nak cantik hanya untuk kulit muka dari luaran..

Betapa sayangnya golongan sebegini kerana mereka sebenarnya merosakkan lagi kulit muka mereka dengan bahan-bahan yang lebih cepat memberi tindak balas..

Wahai pembaca semua..
Ingatlah, kita perlu menjaga kulit kita, bukan setakat kulit muka okay, dari dalam sehinggalah bahagian luar..
Bukan hanya perlu menjaga kulit bahagian luaran sahaja..


Ini adalah struktur kulit manusia

Setiap orang tidak kira lelaki mahupun perempuan perlu menjaga dari bahagian hypodermis lagi, dan kulit yang bertukar ganti dari hypodermis akan menjadi epidermis..

Itulah sebabnya kita perlu menjaga kulit dari bahagian dalam, bukan setakat bahagian epidermis..
dan bukanlah satu jalan penyelesaian membuang lapisan epidermis dengan menggunakan bahan kimia seperti merkuri..

So, macam mana nak jaga dari dalam..

Shaklee ada jalan penyelesaian untuk semua..

Antara set kecantikan kulit dari Shaklee

Set Asas Kecantikan Kulit
Set ini terdiri daripada B-complex, Sustained Release Vitamin C dan Vitamin E Complex

Set Booster Kecantikan Kulit
Set ini pula teridi daripada B-complex, Sustained Release Vitamin C, Vitamin E Complex dan ESP Soy Protein Isolate Powder


Set Superb Kecantikan Kulit
Manakala set ini pula terdiri daripada B-complex, Sustained Release Vitamin C, Vitamin E Complex, ESP Soy Protein Isolate Powder, Collagen Powder atau Vivix


Hah.. Macam mana sekarang?

Relax..
Ini baru bahagian pertama..

"What? Ada sambungan?"


Yes..
Ini sambungannya..
Bahagian Dua

Nak cantik dari dalam tak?

Saya sedia membantu..
Tapi, kenalah membaca entri ni sampai habis semua bahagian..



===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU

MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau

Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda

No comments:

Post a Comment