Thursday, 23 February 2017

Terlajak Sudah!!

Hah.. Sepatutnya setiap pukul 10 pagi dah telan dah Vitamin E, Vitamin C dan Omega Guard..
Tapi sibuk dengan kemas rumah. dengan uruskan si kecil Saifulislam ni lagi.. 
At last..
Terlajak sudah!!

Set Cantik Shaklee
Tapi tak apa.. Saya tidak skip untuk consume set ini in daily life..
Tetap ambil untuk kekal cantik..
Witt witt

Tahu tak.. Apa kelebihan Vitamin C yang saya ambil setiap hari tanpa tinggal walaupun sehari ini??

Saya mengambilnya maksimum 6 biji dalam sehari kerana ingin melihat hasilnya yang mengagumkan.. Nak cantik lah katakan..

Baik ambil Sustained Release Vitamin C (SRVC) Shaklee dari ambil injection Vitamin C yang tidak sah di sisi undang-undang Malaysia..

SRVC Shaklee ni memang sah ye.. Di sisi Kementerian Kesihatan Malaysia dan ianya ada no siri dari KKM..

Selamat walaupun makan banyak..
SEBAB..
Shaklee dah buat clinical studies dah.. Shaklee adalah satu-satunya company supplement yang ada clinical study dan konsep sustained release by Shaklee ni dah di patent ye.. Tak ada company lain yang boleh tiru konsep ini.. 
Nanti kena saman..

TIADA VITAMIN C YANG ADA KONSEP SUSTAINED RELEASE KECUALI SRVC SHAKLEE

Konsep ini ialah konsep di mana SRVC ini akan larut di dalam dakam setiap jam selepas makan, selama 5 jam.. 

Ianya akan larut 100mg setiap jam selama 5 jam..

 SRVC Shaklee ini..menguatkan imunisasi tau.. Tak mudah kena selsema.. Kalau dah selsema baru ambil SRVC ni.. Nanti selsema cepat sembuh InshaAllah..dan Alhamdulillah..
Dah ada testimoni dari customer tetap saya..



Kalau si ibu yang hamil pula, SRVC ini membantu penyerapan iron ke dalam darah dengan baik.. Tujuannya adalah untuk menjaga HB ibu hamil.. Supaya bacaannya tidak turun atau menjadi rendah dan sentiasa cantik.. Kalau HB rendah boleh kena Anemia tau.. 
Tumpah darah..
BAHAYA!!

Psstt.. Nantikan baby yang keluar tu nanti.. Kulitnya jadi tahan lasak tau, InshaAllah..
Macam baby Saifulislam..

Kalau ibu yang bersalin ceaser pula, sangat membantu mempercepatkan luka untuk kering dan sembuh.. Mereka yang bersalin normal pun.. Kalau ada luka, boleh consume SRVC ni.. Nanti cepat sembuh..
Sama macam saya dalam pantang dulu..

Kalau ibu menyusu.. Consume SRVC ni pula, boleh bagi anak, antibodi yang kuat tau..
Iye la.. Kalau anak kurang dari 6 bulan kan tak boleh dan 'not recommended' untuk bagi ubat kan..
So..
Inilah jalan penyelesaiannya.. Transfer khasiat dan kebaikan SRVC kepada si kecil melalui penyusuan..
Selamatkan..??

Dan

Kalau nak cantik seperti saya, that they call me Mommy Gorgeous..
Kenalah amalkan SRVC ni dari sekarang..

Siapa nak SRVC.. Meh cepat-cepat order dengan saya..
Takut nanti SRVC pula out of stock..

Sebelum ni ESP tak ada, dah huru hara dah satu Malaysia..


===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU

MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau

Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda

No comments:

Post a Comment