Saturday, 6 May 2017

Apa itu LANDMARK STUDY??

Hai semua..
Saya nak cerita sikit tentang 
'Landmark Study Shaklee'

This will show

'Shaklee is THE ONLY ONE of supplement product that really 
SAFE, PROVEN & EFFECTIVE'



Apa Landmark Study ni sebenarnya?

Saya akan cerita dengan lebih terperinci tentang 
Kajian Diet Pemakanan Tambahan Shaklee

Inilah Landmark Study Shaklee



Saya berani katakan yang Shaklee ini SELAMAT kerana ianya telah diuji kepada lebih 1000 orang dalam jangka masa 20 hingga 30 tahun tau

Semua lingkungan umur
bukan orang-orang muda aje yang mereka ambil untuk diuji, yang tua pun mereka tetap ambil

Itulah sebabnya, kajian ini adalah kajian terbaik
SEBAB

Paling ramai orang yang diuji adalah ujian yang paling popular dan boleh dipercayai tau


Apa itu LANDMARK STUDY SHAKLEE?


Landmark Study ini adalah satu kajian yang unggul, yang hebat dan yang paling mahal sebenarnya..
Kajian ini telah diterbitkan di dalam jurnal nutrisi dunia

Boleh rujuk sini

Kajian ini adalah kajian pertama yang mengkaji tentang kesihatan dan risiko pengambilan makanan tambahan dalam jangka masa yang panjang

Bukan setakat sebulan atau 2 bulan tau
20 hingga 30 tahun masa yang diambil untuk buat kajian ni

Itulah sebab Shaklee ni memang SUPERB

Shaklee ni la satu-satunya syarikat yang buat kajian macam ni. Belum ada syarikat lain yang buat kajian macam ni dan terbitkan jurnal lagi 

Hah


Kenapa Shaklee ambil masa lama sangat nak buktikan yang Shaklee ni SELAMAT?

Iye lah
Penyakit-penyakit yang kritikal terutamanya, bukan dapat dikesan dalam beberapa hari, minggu atau bulan pun 
Tetapi, bertahun tau
Kalau pergi hospital pun, doktor takkan bagitahu terus
Mesti nak tunggu keputusan
Mereka buat kajian dulu

Itulah sebabnya Shaklee jalankan uji kaji ini ke atas manusia dalam tempoh masa yang panjang
Bukan macam produk-produk lain ye kawan-kawan
Sebab nak dapatkan keputusan yang terbaik

Kebanyakkan syarikat suplemen membuat kajian terhadap nutrisi dan penyakit atau badan manusia ini dilakukan pada sebilangan yang kecil dan dalam jangka masa yang pendek
Itulah sebabnya keputusan yang mereka dapat tak kosisten.

Jadinya, selepas 20-30 tahun tu lah baru dapat tahu yang Shaklee ni bagus ke tak bagus. Baik ke tak baik. Berkesan ke tak berkesan. Iye dok?


Kajian ni, bukan Shaklee yang buat sendiri tau
Kalau macam tu, boleh main tipu lah
Iye dok?

Kajian ini dilakukan oleh Doktor Gladys Block dari Universiti Barkeley, California 

Siapa doktor ni?

Dr Gladys Block ni adalah saintis yang sangat popular di California
Beliau saintis Epidemiologist Nutritionist
Beliau mengkaji hubungan nutrisi dengan penyakit kanser.

Jadinya, beliau approach la Shaklee untuk buat kajian ni, sebab beliau tahu Shaklee ni syarikat supplement terbesar. 
Kenapa bukan syarikat lain?
Sebab Syarikat lain tak nak. Dah banyak syarikat yang beliau approach tetapi mereka menolak.


Selepas Shaklee terima ajakan Dr Gladys Block tu, pihak Shaklee menyediakan database sendiri dan buat perbandingan dengan database Dr Gladys Block

Dan
Akhirnya, cabaran ini diterima dan dapat sokongan dari profesor dan saintis di makmal Shaklee walaupun Roger Barnett (CEO Shaklee Corporation) masih ragu-ragu dengan keputusan yang bakal mereka hadapi



Pssstt
Shaklee ada makmal sendiri tau. Beeeeesar!!




Kajian ini menjadi kajian persendirian Dr Gladys Block

Beliau akan menerbitkannya samada keputusannya positif atau sebaliknya


Ini adalah sample gabungan dari database yang Shaklee sediakan dan database yang Dr Gladys Block sediakan


Kajian ini dilakukan melalui kaji selidik bagi mereka yang tidak mengamalkan Shaklee dan soalan-soalan (questionnaire) atas talian dan ujian fizikal seperti ujian darah orang yang berpuasa, tekanan darah dan berat badan bagi pengguna Shaklee


So

Korang nak tahu tak apa keputusan dari kajian ni?

Jemputlah singgah ke Result of Landmark Study

===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN

Beau Leader Team



Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya


No comments:

Post a Comment