Thursday, 9 November 2017

REVIEW The Walking Beauty Project

Assalamualaikum semua. Hai!!

Baru-baru ni ada ramai yang bertanyakan Kak Marr,
'
"Best ke join The Walking Beauty Project (TWB/TWBP) ni?"

Hah ni Kak Marr nak share sikit la.
Senang lepas ni, pape boleh rujuk sini. Betul tak?


Hah, inilah Founder The Walking Beauty Project ni. 
Yang pakai tudung biru tu. Yang lain-lain ni adik-beradik beliau. 

Kalau nak tengok lebih jelas siapa Founder ni. Boleh la refer sini.


Actually, projek ni adalah projek yang direka khas untuk semua golongan wanita yang sangat sukakan kecantikan, suka menjaga kecantikan dari dalam dan yang paling best untuk mereka yang ingin mendapatkan pendapatan sendiri dengan membuka spa atas nama sendiri dengan cara yang happening, seronok dan santai.

Best ke BEST?

Gila tak Gila ada Beauty Spa sendiri? Dengan modal yang kecil boleh ada spa sendiri beb!

Dengar macam tak logik kan?

Tapi, its reality. Kak Marr pun dah ada Spa Sendiri yang berkonsepkan Home & Mobile Spa sebab dah join TWBP ni dah.


Ni HOME SPA
Di UMBAI, MELAKA
Ni pula Kak Marr nak gerak untuk buat MOBILE SPA

Pada mulanya, memang Kak Marr rasa macam "Ishh, betul ke aku ni? Nak buat SPA?"

Iye la, nak buka spa kan mesti kena ada

MODAL BESAR
KEDAI
SIJIL SSM

Kan kosnya banyak tu.

Hurmmm.....

Kak Marr join sebab nak dapatkan income sendiri. Kak Marr belum bekerja masa tu, tapi dah berkahwin. Kos sara hidup makin tinggi, tu yang tergerak hati nak join walaupun macam-macam fikir.

Masa nak join tu sebenarnya tak ada duit banyak pun. Maklumlah, baru grad masa tu. Grad terus kahwin. Mana sempat nak cari duit. Hihihi

Kak Marr nekad juga walaupun fikir macam complicated aje nak join buka spa ni. 

At last, Kak Marr tengok senior-senior sekolah Kak Marr dapat duit dengan mudahnya bila join The Walking Beauty ni. Lepas tu pula, deorang ni tak perlu ada kedai pun laaaaaa.

Senang je rupanya.

Tak boleh jadi ni. Then, kumpul duit. SMasa tengah kumpul duit tu, sekali pakej harga next 2 ke 3 months gittu. Dah mahal!
So, korek la. Sampai cukup.

Alhamdulillah, Jun 2016 Kak Marr certified sebagai ahli TWB.


Alhamdulillah, join masa tu nak raya. Tak menang tangan oooooo.
Banyak sangat permintaan.

Alhamdulillah, tak sampai sebulan pun. Dah dapat balik modal!!!

Sekarang ni pula, pakej makin mahal tau. So sangat rugi siapa tak join cepat-cepat. 
LUBOK DUIT OOOO
projek ni.

Tambah pula, akademi dekat luar yang banyak-banyak tu. Harga dia DOUBLE TRIPLE caj.

Nanti Kak Marr cerita kenapa TWB ni orang kata lgi murah sebenarnya.

Kalau nak join TWB ni, meyh whatsapp Kak Marr, 011-33180074

See you soon.
















No comments:

Post a Comment