Friday, 13 April 2018

Buat Duit Dengan 'MOBILE SPA'

"Runsing lah!"



"Ishh!"
"Pening..... Pening......"

"Result SPM dah dapat."
"UPU pun dah isi dah."
"Tapi, tak ada pun panggilan dari mana-mana."
"Sedih la macam ni."

"Mak asyik bising aje."
"Nak kerja pun tak tahu nak kerja apa."




Hah!
Adik-adik lepasan SPM!




Masih tercari-cari apa nak buat lepas SPM?
Nak cari duit tapi tak tahu macam mana?
Tak ada orang nak ajar?



Hah!
Anda la yang kami cari!



The Walking Beauty (TWB) dapat menyelesaikan masalah anda!



Mesti uollz tertanya-tanyakan? Apa tu TWB kan?



Ok.... Ok......
Relax dulu..............



Korang kira beruntung tau, sekarang ni macam-macam boleh buat. Ramai yang nak bantu untuk kita terus berjaya. Cuma nak ke tak nak aje. Rajin ke tak rajin je nak buat tau zaman sekarang ni.



Dulu



Masa Kak Marr lepas SPM, tak tahu nak buat apa tau. Environment tu tak macam sekarang. Serba serbi kuno. Bukan macam sekarang. Semua buat online, ada data, duit masuk.
Betul tak?



Dulu



Kak Marr jadi part timer dekat shopping mall aje tau. Nak buat bisnes tak reti. Jadinya, jadilah kuli batak orang. Kena kerah itu, kena kerah buat inilah. Macam-macam lah. Kerja pula, berdiri aje. Tak boleh duduk langsung. Sampai sakit-sakit pinggang. Pergi kerja pukul 9, masuk kerja pukul 10. 10 malam baru balik. Sejam RM4 aje Kak Marr dapat. Kira sehari RM40 aje😭



Sedih tau, 12 jam bekerja, berdiri sepanjang hari. Hasilnya RM40 sahaja. Berbaloi ke tak berbaloi korang rasa?



Tu belum tolak duit makan minum, duit minyak motor gerak ke tempat kerja, pergi balik sehari lagi. Hah, kalau korang tolak-tolak tu semua, agak-agak? Berapa je yang Kak Marr dapat sehari?



Berbaloi ke tak berbaloi?



Alhamdulillah, sekarang Kak Marr tak perlu dah nak buat tu semua lagi. Masa Kak Marr pun lebih pada family dan anak-anak. Tapi, duit still MASYUK!



Sekarang ni, tak perlu dah nak kerja berjam-jam.
Tapi, kalau nak income lebih, kerja lebih dapat lebih.
Untuk poket sendiri pula tu, bukan untuk orang lain.



Meyh Kak Marr tunjukkan anggaran yang Kak Marr dah dapat dengan part time sekarang.



Sehari Kak Marr kerja 4 jam sahaja.
Pagi 2 jam, petang 2 jam.



Buat sedikit marketing.



Dapat customer.



Nak facial dengan Pakej RM50 (buat lebih kurang 2 jam aje)



2 jam = RM50
4 jam = RM100 (RM50x2)



Sebulan = 30 hari



30 hari x RM100



Cuba kira agak-agak Kak Marr boleh dapat berapa sebulan?



?????????



RM3000 tau!



Bukan sikit.



Tu la kisah Kak Marr.



Ok la
Ok la



Macam ni, TWB ini adalah satu projek buat duit untuk semua yang berminat dengan bisnes tapi tak tahu nak buat bisnes apa, tiada siapa yang boleh tolong dan ajarkan.
 Projek TWB ini adalah projek bisnes spa shaklee, ada 4 pencuru pendapatan.



Pusing kanan, duit.
Pusing kiri, duit.
Pandang belakang, dapat duit.
Pandang depan, laaaagi dapat duit.



Yang penting 'KENA RAJIN'



Kata pun nak buat bisnes mudah kan?





Itu sahaja. Simple kan?

Inilah business mudah yang paling paling paling mudah di alam ini tau.
Dengan bisnes simple ni, poket boleh penuh tiap-tiap hari tau.
Inilah bisnes yang mudah.
Uollz tak payah fikirkan macam mana nak buat, kami ajar 200%.




Ni Kak Marr share sikit testimoni hasil spa dari team The Walking Beauty








Nak join?
Musykil? Ada pelbagai pertanyaan.
Contact aje Kak Marr
011-33180074



No comments:

Post a Comment