Saturday, 7 April 2018

Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Hai semua!



Assalamualaikum




Ishhh ishh. Banyak betul cerita yang Kak Marr dah dengar. Ada yang sanggup buat loan untuk buat bisnes tapi hasilnya? Krikk.. krikkk... ZERO. Ada yang tersalah pilih bisnes. Bayaran yang dikenakan hampir 10k tapi...... belajar hanya satu benda sahaja. Hah, lepas tu pandai-pandai lah nak hidup. Akhirnya, bisnes ke mana, loan ke mana. At last, nama blacklist sebab tak boleh nak bayar loan yang dipinjam tu.




Kesian tau.




Jadinya, pengasas kami dengan baik hatinya mengeluarkan pakej yang baru untuk anda semua. Pelbagai faedah dan kebaikan yang anda akan dapat dengan pakej kali ini.






Dengan ini, Kak Marr nak tunjukkan

pakej spa yang terbaru dari The Walking Beauty Project



Tada!!





Kursus spa ni adalah spa termurah di Malaysia tau. Rm1,999 sahaja. Bermula April ini dan tidak tahu sampai bila pakej ini akan kekal dengan harga ini. Jadinya, pakej RM1,299 ini tiada lagi dah.

(p/s: jangan menangis dekat bucu katil ye malam ni🤣)



So...

Apa yang anda semua akan dapat dengan bayaran ini?



✓ 5 courses (kira belajar 5 mata pelajaran)




*Facial Relaxing Treatment*

*Body Scrub & Urut Lukur*
*Mandian Aura Susu*
*Foot & Hand Spa*
*Herba Sauna*



✓ 1 course




Ini adalah mata pelajaran tambahan untuk semua yang join dengan TWB.

Anda akan belajar cara untuk bina bisnes spa sendiri



✓ Manual lengkap




Semua yang anda pelajari telah dibukukan di dalam manual ini. Segala langkah dan caranya lengkap dituliskan di dalam manual ini untuk menjadi sumber rujukan pada masa hadapan.




✓ Produk Kecantikan dan Spa




Produk kecantikan ini adalah produk yang paling power kerana keberkesanannya adalah 100%. Produk yang digunakan di dalam produk ini adalah set Youth Skincare Shaklee.








✓ Trial kit spa




Kit ini adalah kit permulaan untuk anda memulakan bisnes spa seperti mana yang kami ajarkan. Kit ini mengandungi alatan asas yang lengkap.




✓ Bimbingan support group




Yes!

Ini adalah satu-satunya kelainan dan kelebihan yang ada pada projek ini dan tiada pada projek lain.



✓ Sijil penyertaan




Hah! Mesti ramai yang tertanya-tanya tentang ini.

Yesss!!
Join projek ini anda akan dapat sijil penyertaan!



Jangan risau, semua ini memang sah di sisi undang-undang ye. Sijil yang sah untuk menjadi seorang jurukecantikan.




✓ Barang-barang spa




Ini adalah yang paling istimewa dari pakej sebelum-sebelum ini. Kami akan menyediakan peralatan-peralatan untuk anda semua menjalankan spa on that time!




Ini adalah untuk memudahkan semua yang menyertai kami.




Peralatan apa yang anda akan dapat bila join pakej ini?




*Exclusive Beg Spa*




Beg ini ala-ala profesional tau. Mereka yang dah join The Walking Beauty dengan pakej-pakej sebelum ini tak dapat beg ni tau. Beruntung betul mereka yang join dengan pakej terbaru ini.









Inilah begnya. Cantik dan eksklusif kan?




*Steamer*




Steamer yang anda akan dapat adalah steamer yang boleh dibawa ke mana-mana sahaja. Portable Steamer.





*Ion Massager*




Ion massager ni best tau sebabnya massager ni boleh bagi keberkesanan yang terbaaik. Penyerapan yang paling bagus untuk kulit.









Cantikkan peralatan-peralatan yang disediakan di dalam pakej ini? Ini juga akan memudahkan anda semua dalam menjalankan aktiviti spa anda semua.










Selain itu, mereka yang dah join TWB ni layak untuk mengelilingi dunia!!!

Sebab...



Setiap tahun, ahli-ahli TWB akan buat perjumpaan di overseas tau.




2016 - Perth

2017 - Maldives
2018??



Dah ada dah lokasinya.

Iaitu ke PARIS lah kita!



Yeyyyy!!




Apa tunggu lagi?

Jom la join kami!
Jangan lambat-lambat. Nanti harga pakej lagi bertambah. Sorry to say!





Sebarang pertanyaan?

Boleh whatsapp Kak Marr
011-33180074




No comments:

Post a Comment