Sunday, 13 May 2018

TESTIMONI buat Duit dengan Kursus SPA TWB

Hai semua!!!

Malam ni Kak Marr tak nak share selain dari...

TESTIMONI

Testimoni PANAS sepanas goreng pisang cheese leleh!



*Belajar biasa-biasa, hasilnya luar biasa*

Kak Marr tak nak la share benda tipu. Tapi Kak Marr nak share yang realiti.

Bukan apa..
Kak Marr nak share pada semua. Nak buka mata semua. TWB ni bukan khayalan. Memang realiti serealitinya. 

Kak Marr nak share satu testimoni yang memang terbukti. One of my team member berjaya dapatkan RM1,051 dalam sehari kaw!

Nah Kak Marr tepekkan buktinya.

Dekat atas tu hah.
Betapa belajar sehari orang cakap gila, dapat hasilnya, orang pulak jadi gila.



Yang ni pula,


Lagi seronok!

Dah la dapat cuti panjang secara mengejut. Cuti musim PRU kan.
So, dapat duit sebanyak ni pun secara mengejut oooo!!

Dahsyat kakak kita ni.
Balik kampung nak mengundi, terus buat promosi. Ramai pula yang request. 
Dah tu, itu lah hasilnya sepanjang cuti.

Kalau bagi Kak Marr, income dia memang mengancam tau. Bersyukur sangat bila dapat banyak tu.



Yang ni pun mengancam ooo!!



Scroll punya scroll dalam support group, mak oiii!
Ada lagi hah. Member kita dapat hasil cenggini πŸ‘ hah

Ada orang request buat spa dengan dia. Sekali 7 horang request. Gini la hasilnya.

Nak tak nak TERPAKSA TERIMA duit tu weyh!

Orang gila je lepaskan peluang.
Orang gila je tak nak duit.

Eh, zaman sekarang ni. Orang gila pun pandai nak duit la weyh!🀣

Kak Marr tak tahu lah nak kategorikan apa lagi dengan orang yang tak nak duit.. 🀣

Tapi inilah bukti yang kami team TWB memang terpaksa terima duitπŸ’‹πŸ’‹

Hebatkan TWBians niπŸ˜‰



Next!


Hah yang ni pula?
Apa cer?

Yang ni cerita dia simple aje.

'Bila kadang-kadang buat servis spa'

Iye la, kite orang dalam TWB ni bukan semuanya buat fulltime. Ada yang doktor, ada yang akauntan, ada yang lawyer and ada pelbagai background ahli TWB ni sebenarnya. So, bukan semua buat servis apa ni fulltime. Ada yang bekerja buat kerja hakikinya di samping buat servis spa secara part time.

Yeszaa!!

Itu la TWB. Tiada paksaan

Ikut suka korang la nak buat bila.

Ini buat suka-suka pun dah dapat macam ni.
Kalau buat secara serious? Amacam?
Dapat bayangkan tak?



Wah, kemain seronok lagi member ni.




Cuti-cuti buat duit.
Inilah beza orang ada ilmu dan skill.

Senang aje dia buat duit.

Tak cemburu ke tengok?

Kalau tak cemburu bermakna korang hidup dalam keadaan selesa.

Walaupun semurah 1,999 sahaja sekarang.
Tapi, income dia non stop sampai hujung nyawa oooo

Rugi tak join kami
Pape whatsapp Kak Marr
011-33180075





Saturday, 12 May 2018

SPA Shaklee bersama TWB



Assalamualaikum!
Hai semua beautiful ladies!

Jemput lah baca entri Kak Marr.

Selamat datang semua😘

Kita nak bercerita apa hari ni sebenarnya?

Korang rasa?



Takpe, Kak Marr tak nak share banyak malam ni, share sikitttt aje ea..


Korang rasa, duit tu penting tak pada zaman sekarang?

Ada ke yang rasa duit tu tak penting sangat?

Hurmm..
Zaman sekarang ni, semua benda perlukan duit.
Segala-galanya perlukan duit tapi duit bukan boleh beli segalanya.
Setuju?

Kita ni banyak mengeluarkan duit je tapi duit tak ada pun yang masuk.
Betul tak?

Kebiasaannya kalau ada yang masuk pun, cuma 10%.

Macam mana nak dapatkan pendapatan tambahan?
Yang boleh menampung semua perbelanjaanm


Semestinya dengan projek spa yang menjadi trending masa kini.

Penyanyi...
Pelakon...
Model cantik...
Pengarah...
Doktor..
Engineer..


Semua suka menggunakan perkhidmatan spa tau..


πŸ‘†
Ni antara model yang sukakan perkhidmatan spa.


Terbukti bukan?

Then, apa kaitan duit dengan tajuk kita hari ni?


Iye la korang!


Spa SHAKLEE dengan TWB is simply simple like ais kacang ajo.

Then!
TWB ni pula memang up to date weyh!

Belajar dengan harga yang murah-murah macam ayam Mail

Dua singgit dua singgit dua singgit!!!

Lepas tu pula,

Tak payah belajar lama-lama

tapi, hasilnya sangat letops!
Sebab permintaannya sangat tinggi.

Nak ke nak?

Kak Marr nak cerita sedikit tentang spa.
Kenapa korang kena pilih Spa SHAKLEE?

SEBABNYA!


Spa SHAKLEE dengan TWB niiiii
Sangat murah. Tak perlukan modal yang besar.

Ini kerana kita tidak perlu membuka kedai spa yang memerlukan ribuan ringgit sebagai modal. 

Spa ni banyak jenis sebenarnya.
πŸ‘‰Membuka spa di lot kedai
πŸ‘‰Membuka spa tanpa kedai


SPA DI LOT KEDAI

Spa di kedai ni sebenarnya memerlukan sekurang-kurangnya RM15,000 tau.

Iye la,
Nak sewa kedai dah berapa ribu habis. Permulaan masuk pun dah kena bayar deposit sebulan dan utiliti. 
Contoh, sewa RM1,500 sebulan.

Untuk permulaan masuk kedai sahaja memerlukan:
RM1,500 (sewa bulan pertama)
RM1,500 (deposit kedai)
RM300 (deposit utiliti)

Total RM3,300

Tu belum kira sewa setiap bulan lagi tu.
Belum kira bil utiliti setiap bulan sekali tu.

Nak renovate kedai ikut citarasa pulak?
Macam spa di Bali, spa di Thailand, spa stail English.
Berapa agak-agak bajetnya?

Lebih kurang,

Total RM5,000 ke RM15,000
Mungkin lebih dari ini, ikut bajet dan stail.

Peralatan pula?

Kalau buat servis facial treatment sahaja.
Memerlukan

Produk (RM 2,000 dan ke atas)
Katil facial (RM1,000 dan ke atas)
Steamer Stand (RM400 dan ke atas)
Magnifying Lamp (RM200 dan ke atas)
Troli (RM100 dan ke atas)
Tuala
dan
Perkakas lain

Total lebih kurang RM7,300 dan ke atas

Jumlah keseluruhan yang Kak Marr nyatakan di atas?

RM15,500

Ni belum termasul lagi barang keperluan lain.
Ni kira yang paling asas.



SPA TANPA KEDAI

Spa ni ada dua jenis
Samada nak buat spa bergerak atau spa di rumah

Kak Marr ada share entri tentang Home and Mobile Spa sebelum-sebelum ni.



Ni antara dekorasi spa di rumah ahli The Walking Beauty

Pstt, nanti pun Kak Marr akan adakan HOME SPA yang exclusive untuk korang tau.
Tapi, Kak Marr buat juga MOBILE SPA ni


Kami, ahli The Walking Beauty buat duit di mana-mana sahaja dengan mobile spa juga.
Spa bergerak The walking Beauty


Antara ahli The Walking Beauty yang membuat spa berkonsepkan spa bergerak.

.............................................

Spa ini adalah spa yang paling jimat dan paling mudah untuk semua join. 
ITULAH SPA SHAKLEE
BERSAMA TWB!

Ianya tidak menjadi beban kepada semua.

Kenapa istimewa sangat pakej The Walking Beauty ni?
Kenapa Kak Marr dok cakap Murah! Murah! Murah sangat ni?

Meyh singgah sini.

Eh!

TAPI!

Percaya la............

SPA TANPA KEDAI
DARI

THE WALKING BEAUTY

Adalah spa yang paling paling paling best dan tidak membebankan
Tetapi hasilnya?
Sangat lumayan!
Sangat letopz!
Sangat berbaloi!











Dah dah
Tutup mulut korang tu.
Masuk lalat jap lagi kang.


Mesti korang tak percaya kan?

Nak tahu sejauh mana kebenarannya.
Jom la join Kak Marr untuk buka spa The Walking Beauty ni.

Agen spa diperlukan di seluruh Malaysia, Brunei, Sngapore dan Indonesia.

Boleh hubungi Kak Marr
011-33180074















Friday, 11 May 2018

Kursus Spa 1 HARI bersama TWB

Assalamualaikum semua!
Bersiaran lagi la kita hari ni ye.


Hari ni kan hari cuti
Cuti sempena PRU14 la katakan.
Gamaknya Kak Marr and husband keluar la. Hang out.
Spent time together.
Sekali mat pul (Saifulislam)
Our lovely baby and always baby ni already sleep dah.

Alah, tak pergi mana pun.
Just hang out dekat Pahlawan Walk aje ni.
Pergi makan-makan.




Nak share ni, muka Kak Marr makin wokkeyh
Semuanya gara-gara youth skincare.

Okay

Cukuplah kisah Kak Marr
Ni Kak Marr nak share dengan semua.

Segalanya dalam sehari.
Menjalani kursus spa dengan TWB dalam sehari.

Kak Marr oi
Aje gila ke nak belajar sehari je?

Tak gila pun.
Ini memang realiti weyh


Sebenar-benarnya....

Dalam sehari je
Korang boleh dapatkan kemahiran spa dengan 
The Walking Beauty Project 
ni


Ada yang mempersoalkan
Boleh ke belajar semua benda dalam sehari?


Opkos BOLEH!
Sebabnya kami bukan ajar teori.

Tapi
Kami terus praktikal one to one.

Kenapa TWB boleh buat dalam sehari?
Boleh buat bila-bila masa?

Meyh Kak Marr nak cerita

Kebanyakkan dari kita tidak mempunyai masa yang banyak untuk menghadiri kelas kemahiran.
Ada kelas sehingga 6 bulan belajar. 
Ada kelas 2x belajar di hujung minggu.
Ada pula kelas belajar 2 hari.

Kebanyakkan dari kita juga tidak mempunyai duit yang lebih untuk bergerak jauh.
Contoh kata kelas di JB.
Kos nak ke JB pula?
Dengan tol nya.
Dengan minyak pergi dan balik.
Duit makan minum

Kalau pula kena kelas 2 hari direct.
Kena pula fikirkan kos nak stay sana pulak.

Lepas tu pula..

Masalah anak pula melanda.
Anak tak ada siapa yang boleh jagakan. Takkan nak bawa anak sekali? Konpem tak khusyuk belajar ni.
Dah jadi masalah besar ni.

Dah tu pula...

Kebanyakkan dari kita juga mempunyai masalah transport untuk bergerak jauh dan diluar kawasan tempat tinggal.
Contohnya,
Kelas diadakan di KL
Tapi Kak Marr duduk melaka. Transport nak gerak ke sana tak ada. Atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.

Akhirnya, semua masalah ini akan membantutkan proses untuk belajar kemahiran spa ini.

Inilah tujuan founder mengasaskan kelas spa sehari ni.

Dalam masa sehari, kos-kos ini dapat dikurangkan bagi tidak membebankan mereka yang ingin turut serta untuk mendapatkan ilmu kemahiran ini.

Masalah-masalah yang wujud ini juga dapat diselesaikan dengan kelas spa sehari ini.

Macam mana pulak nak selesaikan ni semua Kak Marr oi?

Iye la.
Macam ni.

Misal kata korang nak join TWB kan?
Dah deal dengan Kak Marr.
Kita pun dah set up hari Selasa sekian sekian hari bulan.

And Kak Marr tanya,
Kenapa tak buat weekend ni?

Tak boleh la Kak Marr, sabtu ni BFF kahwin. Lepas tu, dah janji nak pergi jenjalan dengan family sekali.

Oooooo gittu..
Wokkeyh
Boleh-boleh..
SEHARI je tu.

Inilah konsep yang digunakan oleh founder kita.

*FLEXIBILITY*
Dalam bentuk MASA

Boleh tak kalau bawa anak masa training tu?
Sebab pengasuh tak ada. Saya jaga sendiri.

Boleh-boleh.
Bawa je bersama. Tak menjadi masalah.

Oooooo nampak tak gittu?

*FLEXIBILITY*
Boleh bertolak ansur tentang ANAK

Kak Marr, tak boleh ke kita belajar dalam Melaka je?

Eh, kenapa tak boleh pula?
Siapa cakap?

~krikk krikk~

Set up pula tempat..
Kebiasaannya kita akan pass job kepada team member yang berdekatan dengan trainer bagi memudahkan training dijalankan.

*FLEXIBILTY*
Boleh berbincang tentang tempat pula dah hah.

Nampak tak?

Kursus sehari ini akan berjalan dengan lancar tanpa ada gangguan walaupun ada membawa anak ketika sesi latihan dijalankan.

Founder menjalankan kursus ini dalam sehari adalah untuk memudahkan kedua-dua belah pihak.

Tak perlu dah nak buang masa sampai berbulan-bulan untuk mendapatkan kemahiran spa ni.
Tidak perlu membuang duit yang tak sepatut dibelanjakan untuk mendapatkan kemahiran spa ni.

So, nak tahu betul ke tak apa yang Kak Marr bagitahu ni
Meyh cepat
Whatsapp Kak Marr
011-33180074







Thursday, 10 May 2018

Kursus Spa TWB Termurah di Pasaran

Assalamualaikum
Selamat malam

Alhamdulillah
Kini, Tun Mahathir Mohd telah sah menjadi PM Malaysia yang ke-7.

Menangis air mata melihat
Tun yang berjiwa besar untuk membaiki kehidupan rakyat Malaysia agar lebih sejahtera dengan sisa usianya itu.



Dengan usia yang boleh dikategorikan untuk berehat dan beramal untuk akhirat
Sanggup turun padang, perbaiki segalanya.

Kita yang muda?
Nak perbaiki Malaysia?
Dengan cara mengundi

Nak perbaiki diri?
'Ala, tak tahu la nak buat macam mana'
'Ala...Rileks la, muda lagi'
'Kerja tetap dah ada, apa nak baiki lagi?'

Inilah kebiasaan jawapan orang-orang yang terlalu selesa bagi kehidupan mereka.
Senang kata..
Belum dilanda masalah kritikal lagi.
Boleh la jawab gitu.

Esok-esok dah dihempap dek batu besar atas kepala.
Baru masa tu la huru hara hidup nak cari side income.

Tak apalah
Cepat ke, lambat ke.
Janji korang buat lah apa yang patut untuk diri sendiri.
Bagi mereka yang dah buka mata.
Inilah jalan paling sesuai untuk korang.
Jalan yang paling mudah untuk korang baiki kewangan korang.

Yes!
Kak Marr akan bantu!

Macam mana caranya?

Dengan kursus spa termurah dari TWB la jawapannya.

Kenapa perlu belajar spa dengan TWB ni sebenarnya?

Iye la. Mestilah WAJIB belajar dengan Kak Marr team TWB ni!

Hah meyh Kak Marr nak share dengan semua hah.


Yes! Memang Fun!
Belajar dalam apa pun situasi. 
Tapi hasilnya?
Memang lumayan kaw!

Ni satu testimoni HOT!
Terbaru!

Ini hasil yang seminggu.

Ini pula hasil untuk sehari.

Kenapa Kak Marr cakap kursus spa dengan TWB adalah kursus spa PALING MURAH di pasaran?


Pakej Training Spa di bawah TWB berharga RM 1,199.

Akan belajar 6 courses + 1 advance course dalam masa 1 hari sahaja! 

✅ Facial Relaxing Treatment
✅ Body Scrub
✅ Sauna Herbs 
✅ Aroma Milk Bath
✅ Foot & Hand Spa
✅ Baby Spa

❇ How to setup & running Mobile Spa

Dan tambahan yang sangat EKSKLUSIF untuk pakej kali ini adalah:

πŸ’‹ Beg Mobile Spa πŸ’‹
πŸ’‹ Ion Massager πŸ’‹
πŸ’‹ Steamer πŸ’‹
πŸ’‹ Mangkuk Facial πŸ’‹

πŸ’‹ Full set produk πŸ’‹
πŸ’‹ Trial Kit πŸ’‹

*Untuk menjalankan spa on the spot selepas training*

Kenapa on the spot boleh jalankan spa?
Kerana kami team TWB mengamalkan konsep 
Home and Mobile Spa

Korang keliru ke?
Boleh refer sini untuk lebih memahami konsep yang kami gunakan.

Ini semua yang korang akan dapat dengan pelaburan RM1,999 sahaja.
Ada ke kelas spa yang lain dapat belajar 6 course dan dapat produk serta dapat barangan spa dengan harga ini atau lebih murah?

Dengan TWB, impian anda akan menjadi kenyataan untuk membuka spa atas nama sendiri kerana TWB juga ada menyediakan sijil lathan.

Sah ye disisi undang-undang.
Bukan sekadar wujud sahaja.

Bukan setakat sijil.
Korang layak untuk menyertai support group bila selesai training dijalakan.
Support group ni bukan sebulan dua ye.
Ianya adalah seumur hidup tau.
Ini adalah kekuatan TWB yang korang takkan jumpa bila join kelas spa lain.

So....

Inilah jalan yang paling murah untuk menjadikan impian korang satu kenyataan.

Dah nampak kan?
Kursus spa TWB ni berbaloi ke tidak?
Murah ke mahal?

Sendiri boleh nilai.

Bayar RM1,999
Dua hari dah boleh dapat semula dah sebenarnya modal yang dikeluarkan.
Lepas tu, jangan menangis la.
Korang terpaksa terima duit ye.
Inilah sebenarnya penangan 
The Walking Beauty Project

Dah fikirkan?
Berminat untuk menyertai Kak Marr dan team TWB?

Boleh hubungi
Kak Marr - 011-33180074