Friday, 11 May 2018

Kursus Spa 1 HARI bersama TWB

Assalamualaikum semua!
Bersiaran lagi la kita hari ni ye.


Hari ni kan hari cuti
Cuti sempena PRU14 la katakan.
Gamaknya Kak Marr and husband keluar la. Hang out.
Spent time together.
Sekali mat pul (Saifulislam)
Our lovely baby and always baby ni already sleep dah.

Alah, tak pergi mana pun.
Just hang out dekat Pahlawan Walk aje ni.
Pergi makan-makan.




Nak share ni, muka Kak Marr makin wokkeyh
Semuanya gara-gara youth skincare.

Okay

Cukuplah kisah Kak Marr
Ni Kak Marr nak share dengan semua.

Segalanya dalam sehari.
Menjalani kursus spa dengan TWB dalam sehari.

Kak Marr oi
Aje gila ke nak belajar sehari je?

Tak gila pun.
Ini memang realiti weyh


Sebenar-benarnya....

Dalam sehari je
Korang boleh dapatkan kemahiran spa dengan 
The Walking Beauty Project 
ni


Ada yang mempersoalkan
Boleh ke belajar semua benda dalam sehari?


Opkos BOLEH!
Sebabnya kami bukan ajar teori.

Tapi
Kami terus praktikal one to one.

Kenapa TWB boleh buat dalam sehari?
Boleh buat bila-bila masa?

Meyh Kak Marr nak cerita

Kebanyakkan dari kita tidak mempunyai masa yang banyak untuk menghadiri kelas kemahiran.
Ada kelas sehingga 6 bulan belajar. 
Ada kelas 2x belajar di hujung minggu.
Ada pula kelas belajar 2 hari.

Kebanyakkan dari kita juga tidak mempunyai duit yang lebih untuk bergerak jauh.
Contoh kata kelas di JB.
Kos nak ke JB pula?
Dengan tol nya.
Dengan minyak pergi dan balik.
Duit makan minum

Kalau pula kena kelas 2 hari direct.
Kena pula fikirkan kos nak stay sana pulak.

Lepas tu pula..

Masalah anak pula melanda.
Anak tak ada siapa yang boleh jagakan. Takkan nak bawa anak sekali? Konpem tak khusyuk belajar ni.
Dah jadi masalah besar ni.

Dah tu pula...

Kebanyakkan dari kita juga mempunyai masalah transport untuk bergerak jauh dan diluar kawasan tempat tinggal.
Contohnya,
Kelas diadakan di KL
Tapi Kak Marr duduk melaka. Transport nak gerak ke sana tak ada. Atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.

Akhirnya, semua masalah ini akan membantutkan proses untuk belajar kemahiran spa ini.

Inilah tujuan founder mengasaskan kelas spa sehari ni.

Dalam masa sehari, kos-kos ini dapat dikurangkan bagi tidak membebankan mereka yang ingin turut serta untuk mendapatkan ilmu kemahiran ini.

Masalah-masalah yang wujud ini juga dapat diselesaikan dengan kelas spa sehari ini.

Macam mana pulak nak selesaikan ni semua Kak Marr oi?

Iye la.
Macam ni.

Misal kata korang nak join TWB kan?
Dah deal dengan Kak Marr.
Kita pun dah set up hari Selasa sekian sekian hari bulan.

And Kak Marr tanya,
Kenapa tak buat weekend ni?

Tak boleh la Kak Marr, sabtu ni BFF kahwin. Lepas tu, dah janji nak pergi jenjalan dengan family sekali.

Oooooo gittu..
Wokkeyh
Boleh-boleh..
SEHARI je tu.

Inilah konsep yang digunakan oleh founder kita.

*FLEXIBILITY*
Dalam bentuk MASA

Boleh tak kalau bawa anak masa training tu?
Sebab pengasuh tak ada. Saya jaga sendiri.

Boleh-boleh.
Bawa je bersama. Tak menjadi masalah.

Oooooo nampak tak gittu?

*FLEXIBILITY*
Boleh bertolak ansur tentang ANAK

Kak Marr, tak boleh ke kita belajar dalam Melaka je?

Eh, kenapa tak boleh pula?
Siapa cakap?

~krikk krikk~

Set up pula tempat..
Kebiasaannya kita akan pass job kepada team member yang berdekatan dengan trainer bagi memudahkan training dijalankan.

*FLEXIBILTY*
Boleh berbincang tentang tempat pula dah hah.

Nampak tak?

Kursus sehari ini akan berjalan dengan lancar tanpa ada gangguan walaupun ada membawa anak ketika sesi latihan dijalankan.

Founder menjalankan kursus ini dalam sehari adalah untuk memudahkan kedua-dua belah pihak.

Tak perlu dah nak buang masa sampai berbulan-bulan untuk mendapatkan kemahiran spa ni.
Tidak perlu membuang duit yang tak sepatut dibelanjakan untuk mendapatkan kemahiran spa ni.

So, nak tahu betul ke tak apa yang Kak Marr bagitahu ni
Meyh cepat
Whatsapp Kak Marr
011-33180074







No comments:

Post a Comment