Thursday, 10 May 2018

Kursus Spa TWB Termurah di Pasaran

Assalamualaikum
Selamat malam

Alhamdulillah
Kini, Tun Mahathir Mohd telah sah menjadi PM Malaysia yang ke-7.

Menangis air mata melihat
Tun yang berjiwa besar untuk membaiki kehidupan rakyat Malaysia agar lebih sejahtera dengan sisa usianya itu.



Dengan usia yang boleh dikategorikan untuk berehat dan beramal untuk akhirat
Sanggup turun padang, perbaiki segalanya.

Kita yang muda?
Nak perbaiki Malaysia?
Dengan cara mengundi

Nak perbaiki diri?
'Ala, tak tahu la nak buat macam mana'
'Ala...Rileks la, muda lagi'
'Kerja tetap dah ada, apa nak baiki lagi?'

Inilah kebiasaan jawapan orang-orang yang terlalu selesa bagi kehidupan mereka.
Senang kata..
Belum dilanda masalah kritikal lagi.
Boleh la jawab gitu.

Esok-esok dah dihempap dek batu besar atas kepala.
Baru masa tu la huru hara hidup nak cari side income.

Tak apalah
Cepat ke, lambat ke.
Janji korang buat lah apa yang patut untuk diri sendiri.
Bagi mereka yang dah buka mata.
Inilah jalan paling sesuai untuk korang.
Jalan yang paling mudah untuk korang baiki kewangan korang.

Yes!
Kak Marr akan bantu!

Macam mana caranya?

Dengan kursus spa termurah dari TWB la jawapannya.

Kenapa perlu belajar spa dengan TWB ni sebenarnya?

Iye la. Mestilah WAJIB belajar dengan Kak Marr team TWB ni!

Hah meyh Kak Marr nak share dengan semua hah.


Yes! Memang Fun!
Belajar dalam apa pun situasi. 
Tapi hasilnya?
Memang lumayan kaw!

Ni satu testimoni HOT!
Terbaru!

Ini hasil yang seminggu.

Ini pula hasil untuk sehari.

Kenapa Kak Marr cakap kursus spa dengan TWB adalah kursus spa PALING MURAH di pasaran?


Pakej Training Spa di bawah TWB berharga RM 1,199.

Akan belajar 6 courses + 1 advance course dalam masa 1 hari sahaja! 

✅ Facial Relaxing Treatment
✅ Body Scrub
✅ Sauna Herbs 
✅ Aroma Milk Bath
✅ Foot & Hand Spa
✅ Baby Spa

❇ How to setup & running Mobile Spa

Dan tambahan yang sangat EKSKLUSIF untuk pakej kali ini adalah:

💋 Beg Mobile Spa 💋
💋 Ion Massager 💋
💋 Steamer 💋
💋 Mangkuk Facial 💋

💋 Full set produk 💋
💋 Trial Kit 💋

*Untuk menjalankan spa on the spot selepas training*

Kenapa on the spot boleh jalankan spa?
Kerana kami team TWB mengamalkan konsep 
Home and Mobile Spa

Korang keliru ke?
Boleh refer sini untuk lebih memahami konsep yang kami gunakan.

Ini semua yang korang akan dapat dengan pelaburan RM1,999 sahaja.
Ada ke kelas spa yang lain dapat belajar 6 course dan dapat produk serta dapat barangan spa dengan harga ini atau lebih murah?

Dengan TWB, impian anda akan menjadi kenyataan untuk membuka spa atas nama sendiri kerana TWB juga ada menyediakan sijil lathan.

Sah ye disisi undang-undang.
Bukan sekadar wujud sahaja.

Bukan setakat sijil.
Korang layak untuk menyertai support group bila selesai training dijalakan.
Support group ni bukan sebulan dua ye.
Ianya adalah seumur hidup tau.
Ini adalah kekuatan TWB yang korang takkan jumpa bila join kelas spa lain.

So....

Inilah jalan yang paling murah untuk menjadikan impian korang satu kenyataan.

Dah nampak kan?
Kursus spa TWB ni berbaloi ke tidak?
Murah ke mahal?

Sendiri boleh nilai.

Bayar RM1,999
Dua hari dah boleh dapat semula dah sebenarnya modal yang dikeluarkan.
Lepas tu, jangan menangis la.
Korang terpaksa terima duit ye.
Inilah sebenarnya penangan 
The Walking Beauty Project

Dah fikirkan?
Berminat untuk menyertai Kak Marr dan team TWB?

Boleh hubungi
Kak Marr - 011-33180074










No comments:

Post a Comment