Saturday, 12 May 2018

SPA Shaklee bersama TWB



Assalamualaikum!
Hai semua beautiful ladies!

Jemput lah baca entri Kak Marr.

Selamat datang semua😘

Kita nak bercerita apa hari ni sebenarnya?

Korang rasa?



Takpe, Kak Marr tak nak share banyak malam ni, share sikitttt aje ea..


Korang rasa, duit tu penting tak pada zaman sekarang?

Ada ke yang rasa duit tu tak penting sangat?

Hurmm..
Zaman sekarang ni, semua benda perlukan duit.
Segala-galanya perlukan duit tapi duit bukan boleh beli segalanya.
Setuju?

Kita ni banyak mengeluarkan duit je tapi duit tak ada pun yang masuk.
Betul tak?

Kebiasaannya kalau ada yang masuk pun, cuma 10%.

Macam mana nak dapatkan pendapatan tambahan?
Yang boleh menampung semua perbelanjaanm


Semestinya dengan projek spa yang menjadi trending masa kini.

Penyanyi...
Pelakon...
Model cantik...
Pengarah...
Doktor..
Engineer..


Semua suka menggunakan perkhidmatan spa tau..


👆
Ni antara model yang sukakan perkhidmatan spa.


Terbukti bukan?

Then, apa kaitan duit dengan tajuk kita hari ni?


Iye la korang!


Spa SHAKLEE dengan TWB is simply simple like ais kacang ajo.

Then!
TWB ni pula memang up to date weyh!

Belajar dengan harga yang murah-murah macam ayam Mail

Dua singgit dua singgit dua singgit!!!

Lepas tu pula,

Tak payah belajar lama-lama

tapi, hasilnya sangat letops!
Sebab permintaannya sangat tinggi.

Nak ke nak?

Kak Marr nak cerita sedikit tentang spa.
Kenapa korang kena pilih Spa SHAKLEE?

SEBABNYA!


Spa SHAKLEE dengan TWB niiiii
Sangat murah. Tak perlukan modal yang besar.

Ini kerana kita tidak perlu membuka kedai spa yang memerlukan ribuan ringgit sebagai modal. 

Spa ni banyak jenis sebenarnya.
👉Membuka spa di lot kedai
👉Membuka spa tanpa kedai


SPA DI LOT KEDAI

Spa di kedai ni sebenarnya memerlukan sekurang-kurangnya RM15,000 tau.

Iye la,
Nak sewa kedai dah berapa ribu habis. Permulaan masuk pun dah kena bayar deposit sebulan dan utiliti. 
Contoh, sewa RM1,500 sebulan.

Untuk permulaan masuk kedai sahaja memerlukan:
RM1,500 (sewa bulan pertama)
RM1,500 (deposit kedai)
RM300 (deposit utiliti)

Total RM3,300

Tu belum kira sewa setiap bulan lagi tu.
Belum kira bil utiliti setiap bulan sekali tu.

Nak renovate kedai ikut citarasa pulak?
Macam spa di Bali, spa di Thailand, spa stail English.
Berapa agak-agak bajetnya?

Lebih kurang,

Total RM5,000 ke RM15,000
Mungkin lebih dari ini, ikut bajet dan stail.

Peralatan pula?

Kalau buat servis facial treatment sahaja.
Memerlukan

Produk (RM 2,000 dan ke atas)
Katil facial (RM1,000 dan ke atas)
Steamer Stand (RM400 dan ke atas)
Magnifying Lamp (RM200 dan ke atas)
Troli (RM100 dan ke atas)
Tuala
dan
Perkakas lain

Total lebih kurang RM7,300 dan ke atas

Jumlah keseluruhan yang Kak Marr nyatakan di atas?

RM15,500

Ni belum termasul lagi barang keperluan lain.
Ni kira yang paling asas.



SPA TANPA KEDAI

Spa ni ada dua jenis
Samada nak buat spa bergerak atau spa di rumah

Kak Marr ada share entri tentang Home and Mobile Spa sebelum-sebelum ni.



Ni antara dekorasi spa di rumah ahli The Walking Beauty

Pstt, nanti pun Kak Marr akan adakan HOME SPA yang exclusive untuk korang tau.
Tapi, Kak Marr buat juga MOBILE SPA ni


Kami, ahli The Walking Beauty buat duit di mana-mana sahaja dengan mobile spa juga.
Spa bergerak The walking Beauty


Antara ahli The Walking Beauty yang membuat spa berkonsepkan spa bergerak.

.............................................

Spa ini adalah spa yang paling jimat dan paling mudah untuk semua join. 
ITULAH SPA SHAKLEE
BERSAMA TWB!

Ianya tidak menjadi beban kepada semua.

Kenapa istimewa sangat pakej The Walking Beauty ni?
Kenapa Kak Marr dok cakap Murah! Murah! Murah sangat ni?

Meyh singgah sini.

Eh!

TAPI!

Percaya la............

SPA TANPA KEDAI
DARI

THE WALKING BEAUTY

Adalah spa yang paling paling paling best dan tidak membebankan
Tetapi hasilnya?
Sangat lumayan!
Sangat letopz!
Sangat berbaloi!











Dah dah
Tutup mulut korang tu.
Masuk lalat jap lagi kang.


Mesti korang tak percaya kan?

Nak tahu sejauh mana kebenarannya.
Jom la join Kak Marr untuk buka spa The Walking Beauty ni.

Agen spa diperlukan di seluruh Malaysia, Brunei, Sngapore dan Indonesia.

Boleh hubungi Kak Marr
011-33180074















No comments:

Post a Comment