Sunday, 13 May 2018

TESTIMONI buat Duit dengan Kursus SPA TWB

Hai semua!!!

Malam ni Kak Marr tak nak share selain dari...

TESTIMONI

Testimoni PANAS sepanas goreng pisang cheese leleh!



*Belajar biasa-biasa, hasilnya luar biasa*

Kak Marr tak nak la share benda tipu. Tapi Kak Marr nak share yang realiti.

Bukan apa..
Kak Marr nak share pada semua. Nak buka mata semua. TWB ni bukan khayalan. Memang realiti serealitinya. 

Kak Marr nak share satu testimoni yang memang terbukti. One of my team member berjaya dapatkan RM1,051 dalam sehari kaw!

Nah Kak Marr tepekkan buktinya.

Dekat atas tu hah.
Betapa belajar sehari orang cakap gila, dapat hasilnya, orang pulak jadi gila.



Yang ni pula,


Lagi seronok!

Dah la dapat cuti panjang secara mengejut. Cuti musim PRU kan.
So, dapat duit sebanyak ni pun secara mengejut oooo!!

Dahsyat kakak kita ni.
Balik kampung nak mengundi, terus buat promosi. Ramai pula yang request. 
Dah tu, itu lah hasilnya sepanjang cuti.

Kalau bagi Kak Marr, income dia memang mengancam tau. Bersyukur sangat bila dapat banyak tu.



Yang ni pun mengancam ooo!!



Scroll punya scroll dalam support group, mak oiii!
Ada lagi hah. Member kita dapat hasil cenggini πŸ‘ hah

Ada orang request buat spa dengan dia. Sekali 7 horang request. Gini la hasilnya.

Nak tak nak TERPAKSA TERIMA duit tu weyh!

Orang gila je lepaskan peluang.
Orang gila je tak nak duit.

Eh, zaman sekarang ni. Orang gila pun pandai nak duit la weyh!🀣

Kak Marr tak tahu lah nak kategorikan apa lagi dengan orang yang tak nak duit.. 🀣

Tapi inilah bukti yang kami team TWB memang terpaksa terima duitπŸ’‹πŸ’‹

Hebatkan TWBians niπŸ˜‰



Next!


Hah yang ni pula?
Apa cer?

Yang ni cerita dia simple aje.

'Bila kadang-kadang buat servis spa'

Iye la, kite orang dalam TWB ni bukan semuanya buat fulltime. Ada yang doktor, ada yang akauntan, ada yang lawyer and ada pelbagai background ahli TWB ni sebenarnya. So, bukan semua buat servis apa ni fulltime. Ada yang bekerja buat kerja hakikinya di samping buat servis spa secara part time.

Yeszaa!!

Itu la TWB. Tiada paksaan

Ikut suka korang la nak buat bila.

Ini buat suka-suka pun dah dapat macam ni.
Kalau buat secara serious? Amacam?
Dapat bayangkan tak?



Wah, kemain seronok lagi member ni.




Cuti-cuti buat duit.
Inilah beza orang ada ilmu dan skill.

Senang aje dia buat duit.

Tak cemburu ke tengok?

Kalau tak cemburu bermakna korang hidup dalam keadaan selesa.

Walaupun semurah 1,999 sahaja sekarang.
Tapi, income dia non stop sampai hujung nyawa oooo

Rugi tak join kami
Pape whatsapp Kak Marr
011-33180075





No comments:

Post a Comment