Tuesday, 1 May 2018

YOUTH SHAKLEE Kini Bersama SPA TWB

Ewah ewah ewah

Assalamualaikum semua.

Gila tak gila. Youth masuk terus menggila semua orang.
Takut Kak Marr tau, bila kena serbu macam tu sekali.

Lama menunggu kehadiran Youth Skincare.
Sanggup menunggu kerana kesannya penggunaannya yang superb.
Siapa belum cuba, WAJIB cuba Youth ni ye.

Eh, kenapa Kak Marr sibuk sangat dengan Youth ni?
Apa benda Youth ni sebenarnya?

Tada!!!


Yess!!
Inilah set youth kegilaan ramai masa kini.

Apa yang ada dalam youth ni sampaikan kesannya 100% berkesan tanpa gagal.


Tak percaya ke?





Youth ni sebenarnya bertindak sebagai anti aging tau.
Untuk awet muda gittuw..

Di dalam youth skincare ni ada 4 item yang asas dan 2 item yang memang superb gilos!

Apa dia tu?


Ini adalah pencuci muka youth. Ia adalah berkonsepkan minyak dan gel. Sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kiralah korang berkulit kering ataupun berminyak.

Selepas mencuci, seharusnya menggunakan toner. Agar liang roma yang terbuka kesan dari pembasuhan tadi, dapat ditutup dengan baik.

Inilah toner youth yang shaklee hasilkan. Pakai toner ni dengan kapas. Korang akan melakukan double cleansing. Bagus kan?
Kulit kita akan bertambah-tambah bersih jadinya. Liang roma juga tertutup.

Next?


Ini adalah pelembap youth. Memang berfungsi untuk melembapkan muka. Walaupun muka berminyak, ianya tetap sesuai digunakan. Ianya mempunyai perlindungan SPF 50 tau.

Jika korang tidak menggunakan pelembap muka dan membiarkan kulit muka korang dipancar oleh sinaran matahari secara langsung, umpama korang memanggang kulit muka korang sendiri sehingga hangus.

Memang lah korang tak nampak, tapi itulah hakikat sebenar. Itulah jadinya sunburn la, tona tak sekatalah, jeragat lah dan pelbagai lagi masalah lain.

Kesian dekat kulit muka korang tau.

Pelembap ni untuk siang hari sahaja. Malam pula akan digantikan dengan krim malam.

Itu sahaja item yang asas dan WAJIB kepada semua rakyat Malaysia untuk menggunakan dan merasakan keberkesanannya.

Ni Kak Marr nak mempersembahkan pula, 2 item yang super duper
Deebommm!!!



Ini adalah serum dari Youth Shaklee. Superb!!





Dannnn

Inilah dia item yang paling-paling superb dan gilos!!

Radian C+E
Penghapus segala celaan di muka.

Best ke tak best?
Youth superb ke tak superb?

Sendiri mau ingat..
Heheheh

So, sekarang ni.
TWB telah mengguna Youth sebagai produk rasmi keguaan facial.


Youth adalah produk spa untuk spa natural TWB
Youth adalah produk spa untuk spa shaklee.

Best ke tak best?

Sebarang pertanyaan
Whatsapp Kak Marr
011-33180074

No comments:

Post a Comment