Thursday, 16 August 2018

Hebatnya Spa dengan Team TWB

Haiii!!

Hari ni Kak Marr nak share dengan semua betapa hebatnya spa dengan team TWB.

TWB is The Walking Beauty.
Projek Home & Mobile Spa.

Salah sebuah projek membantu ramai para wanita diluar sana.
Mobile Spa TWB kini menjadi trend di seluruh Malaysia, Brunei & Singapore!
Spa Bergerak Tanpa Kedai
Spa Bergerak yang Terunggul di abad ini.


Eh!!


Apa yang Kak Marr lorat sangat dengan TWB ni?
Apa yang Kak Marr kata hebat sangat spa dengan Team TWB ni?

Iye la. Mesti la TWB sentiasa di hati iollz.
TWB yang menjadi asbab perubahan kehidupan Kak Marr.

TWB yang banyak membantu.
TWB jugalah yang banyak membantu customer-customer spa Kak Marr menjadi lebih cantik.
Lebih muda.

Terbukti ye!

Ini semua terbukti kerana TWB menggunakan produk YOUTH COMPLEX!!



Hah Meyh Kak Marr nak share bukti-bukti spa dengan team TWB ni hah.



Boleh nampak urat biru di bawah mata dah hilang!! Dengan bantuan Youth Shaklee.


Muka semakin bersih dan lembab selesai sahaja mendapat sentuhan dengan menggunakan produk Youth Shaklee.


Muka kering menjadi semakin lembab dan cerah selepas mendapatkan rawatan menggunakan Youth Shaklee.


Garisan di tepi hidung hilang selepas facial dengan Youth Shaklee.
(customer Kak Marr sendiri)


Muka dari kering yang teramat, nampak makin lembab dan glow selepas dapatkan facial dengan menggunakan Youth Shaklee.
(customer Kak Marr sendiri)


Nampak tak?
Banyak perubahan berlaku selepas mendapatkan facial dari team TWB ni kan?



Masih tak percaya?

Whatsapp Kak Marr di no 

011-33180074



Wednesday, 8 August 2018

Bisnes Mobile Spa TWB Mudah & Terbukti!

Hai Semua!!

Bersiaran lagi ye 😂
Lepas ni teringatkan The Walking Beauty, ingatlah Kak Marr ye 😉


Apa bisnes mobile spa ni sebenarnya?

Kini, mobile spa dah jadi satu trend di mana para jurukecantikan akan bergerak ke rumah customer untuk memberikan perkhidmatan yang telah ditetapkan.

Kenapa mobile spa kini menjadi trend orang ramai?

Zaman sekarang, semuanya memerlukan masa dan duit. Kalau ada duit, kadang-kadang tak ada masa. Kalau ada masa pula, kadanag-kadang tak ada duit. 
Betul tak?
Setuju tak?

Dalam The Walking Beauty (TWB) ni ada semua.
Ada masa, ada duit, ada jiwa, ada semangat.
Senang kata semua yang positif-positif memang adalah!

Nak cari semua yang positif ni?
Carilah TWB!

Okay lah.
Lets continue.
Apa itu mobile spa ni sebenarnya?

Nak tahu lagi?
Meyh klik SINI untuk tahu apa itu mobile spa ni sebenarnya.

Dah tu?
Apa pula The Walking Beauty ni?

Hah meyh singgah SINI pula.

So, secara ringkasnya adalah TWB ini adalah satu projek yang direka khas oleh Master Ainul Shahrazad (MAS) untuk membantu semua golongan wanita untuk menjana pendapatan sendiri secara harian. 

Mat saleh dan Minah saleh cakap INSTANT CASH gittteww

Allah telah mengilhamkan kepada MAS untuk membantu semua wanita diluar sana dengan perniagaan spa bergerak yang sangat mudah untuk mereka menjana pendapatan seharian.

Oleh itu, Kak Marr ingin menyeru!

Ambillah peluang ini untuk membaiki kehidupan anda jika anda adalah WANITA!

Ambillah peluang ini untuk isteri anda membantu anda membaiki kehidupan sekeluarga jika anda adalah seorang SUAMI!

Ambillah peluang ini untuk membantu kos sara hidup anda di tempat belajar jika anda adalah seorang PELAJAR!

Ambillah peluang ini untuk membantu mak ayah anda jika anda adalah seorang ANAK PEREMPUAN!

Ambillah peluang ini untuk membantu mereka yang bekerja di spa anda jika anda adalah PEMILIK SPA!

SEMUA WANITA yang inginkan duit dengan mudah.
Join lah TWB!

Sekali anda sertai TWB, tiada erti penyesalan pada masa akan datang.

Kenapa anda tidak akan menyesal?
Kerana ini yang anda akan DAPAT!!








Marilah sertai Kami
The Walking Beauty!

Whatsapp Kak Marr
Di no 011-33180074

Atau klik sahaja


Friday, 3 August 2018

TWB The Glamorous Mobile Spa

Haiiiiiiiii

Assalamualaikum semua!!
Jangan jemu la berjumpa dengan Kak Marr hah.
Kita bersiaran setiap hari ye😗


Ewah ewah.
Glemer tak?

Lepas ni lagi bertambah-tambah glamour la siapa join The Walking Beauty(TWB) ni.
Glamour sebab apa?

Sebab...
Setiap mereka yang join konpem akan lagi bertambah-tambah cantikkk weyh!!
Lepas tu plak.
Makin berkepok-kepok le duit deorang!!
Dah cantik, duit banyak. Dapat pula jalan-jalan obesi secara PERCUMA!!


Best ke BEST?


Gilos siapa yang buat-buat tak nampak kehebatan TWB ni.
Laaaaaaaaagi GILOS bagi uollz yang tak nak join TWB ni.

Hah!!
Meyh Kak Marr nak share.. Nak kongsi dengan semua penduduk BUMI.

( Ada ke pembaca dari planet selain bumi?😂 )


Apa yang GLAMOUR sangat MOBILE SPA TWB ni?

First!!

Dari segi INCOME

Kalau uollz join TWB, uollz boleh GLAMOUR sebab uollz boleh dapat income yang sangat banyak. Anytime uollz boleh dapatkan.
Sebabnya, dalam TWB ni ada 5 penjuru income.
Sekali je uollz buat pelaburan, uollz boleh dapat income 5 penjuru ni sampai la mati. Tu satu hal. Lepas tu pula, uollz boleh wariskan bisnes ni kepada anak cucu cicit uollz k.
Biasanya perniagaan yang gah sahajakan? Boleh mewariskan perniagaan?
Tapi, inilah TWB. perniagaan yang boleh diwarisi. Sumber pendapatan yang boleh diwariskan.

Kenapa Kak Marr cakap jurukecantikan dari TWB ni boleh dapat 5 penjuru income?
Dari atas boleh dapat, dari bawah boleh dapat, kiri kanan belakang, semua sisi uollz boleh dapatkan income dengan TWB.

Kenapa?

Sebab The Walking Beauty Home and Mobile Spa adalah spa Shaklee!

Uollz boleh dapat income dari 

👉 SERVIS spa






👉 BONUS shaklee







Tu baru 2 income. Lagi 3?
Surprise!!
Those yang join TWB sahaja boleh tahu 3 income yang lain ni.

Nak tahu jugak?
Kenalah join cepat-cepat. Lambat bye bye!



Second!!

Belajar 5 kursus dalam 1 harga yang murah. Kita bukan setakat belajar untuk Facial sahaja ye. Kita belajar 5 kursus terus. 

Apa je yang uollz akan belajar dalam TWB ni?

👉 Facial
👉 Body Scrub
👉 Foot and Hand Spa
👉 Aromatheraphy & Milk Bath
👉 Aromatheraphy & Herbs Sauna

Ini semua dalam 1 harga. 

Kami tidak caj uollz sehingga 5-10k semata-mata untuk belajar facial sahaja. Walaupun kami tiada kekuatan pada mesin yang canggih, tapi produk Youth Complex yang kami gunakan adalah setanding SKII, Estee Launder, Garnier dan pelbagai lagi produk antarabangsa.

Konpem uollz akan rasa happy sangat!
Macam customer kita ni.


Urat hijau dah hilang!


Muka makin cerah!


Muka makin lembap!

Kenapa Kak Marr kata produk yang kami gunakan tersangat lah hebat?

Ini buktinya. Mereka yang mengamalakn sendiri penggunaan Youth Skincare ni..



Uollz nampak tak?

Dah la.
Malas dah nak cerita lebih-lebih kenapa mobile spa dari Projek TWB ni Glamourous sangat.
Kak Marr dah hidangkan, tinggal uollz jamah and rasakan kenikmatannya sendiri.
Kenikmatan yang Kak Marr katakan ini.

Jangan nak fikir lama sangat. kang rugi je dapat. 
Buang masa baca. Tapi, tindakan yillek.
RUGI!

Tak payah fikir dah.
Join cepat-cepat.


Nak tanya pape?
Whatsapp Kak Marr di no
011-33180074

Susah ke?

Kak Marr bagi senang lagi.
Klik aje link ni.

http://twbprojectbymarr.wasap.my/





























Wednesday, 1 August 2018

Kerjaya bersama TWB

Alhamdulillah

Salam OGOS buat semua. Bulan ini adalah bulan kemerdekaan.
Adakah korang semua MERDEKA dalam erti kata sebenar?


Kak Marr MERDEKA!!

Kenapa Kak Marr cakap Kak Marr dah merdeka?

KERANA

Kak Marr dah ada kerjaya sendiri.
Perniagaan sendiri.
Masa sendiri.
Duit sendiri.
Bebas nak buat apa pun!

Alhamdulillah dah 2 tahun lebih Kak Marr join THE WALKING BEAUTY (TWB).

Now,
Kak Marr ada #mobilespa dan #homespa sendiri. Semuanya sendiri punya. Bukan share bukan pinjam. Bukan! Bukan! And bukan!

Thats all belong to ME now and it from ALLAH.


Okay, inilah perkhidmatan homespa Kak Marr


Dan ini adalah perkhidmatan mobile spa Kak Marr.

Kak Marr ada banyak kebebasan.

PERTAMA
Kebebasan masa. 
Kak Marr boleh kerja ikut masa Kak Marr sendiri. 
Nak ambil servis siang ke malam ke. 
Tak ada hal.

KEDUA
Kebebasan bersama anak.
Kak Marr tak perlu nak risaukan hal-hal seperti pengasuh bunuh anak and so on.
 Sebabnya, anak Kak Marr memang sentiasa di depan mata.
Tak perlu dah nak risau apa-apa.

KETIGA
Kebebasan pendapatan.
Kak Marr tak perlu dah nak makan gaji.
Kerja bagai nak rak, tapi gaji bulanan tetap sama. Yang lebihnya, tuan punya syarikat dapat. Baik Kak Marr pulun untuk diri Kak Marr sendiri!


Ini adalah pendapatan seminggu Kak Marr.

Iye la. Baru dapat seminggu punya income sebab baru seminggu Kak Marr run semula spa Kak Marr atas sebab-sebab yang tertentu dan tidak dapat dielakkan.

Yang tu baru semingguuuuu tu.

Tu pun baru buat 5 hari. Bukan full seminggu Kak Marr pulun.

Thanks to Allah.
Because He bring me to know what is TWB. 
TWB be the way to success in my life.

Eh, lupa pula nak bagitahu. Kak Marr pun ada akademi tau.
Siapa yang nak belajar buat spa macam Kak Marr, boleh join Kak Marr. Klik link dekat bawah ni nanti ye.

Okay lah.
Nanti kita Share lagi ye.

Kalau nak Kak Marr bantu, untuk dapat hasil macam Kak Marr ni.
Boleh terus klik link ni


InshaAllah, Kak Marr akan bantu sehingga uollz berjaya.

Tak rugi pape pun kalau uollz nak timba ilmu.