Friday, 3 August 2018

TWB The Glamorous Mobile Spa

Haiiiiiiiii

Assalamualaikum semua!!
Jangan jemu la berjumpa dengan Kak Marr hah.
Kita bersiaran setiap hari ye😗


Ewah ewah.
Glemer tak?

Lepas ni lagi bertambah-tambah glamour la siapa join The Walking Beauty(TWB) ni.
Glamour sebab apa?

Sebab...
Setiap mereka yang join konpem akan lagi bertambah-tambah cantikkk weyh!!
Lepas tu plak.
Makin berkepok-kepok le duit deorang!!
Dah cantik, duit banyak. Dapat pula jalan-jalan obesi secara PERCUMA!!


Best ke BEST?


Gilos siapa yang buat-buat tak nampak kehebatan TWB ni.
Laaaaaaaaagi GILOS bagi uollz yang tak nak join TWB ni.

Hah!!
Meyh Kak Marr nak share.. Nak kongsi dengan semua penduduk BUMI.

( Ada ke pembaca dari planet selain bumi?😂 )


Apa yang GLAMOUR sangat MOBILE SPA TWB ni?

First!!

Dari segi INCOME

Kalau uollz join TWB, uollz boleh GLAMOUR sebab uollz boleh dapat income yang sangat banyak. Anytime uollz boleh dapatkan.
Sebabnya, dalam TWB ni ada 5 penjuru income.
Sekali je uollz buat pelaburan, uollz boleh dapat income 5 penjuru ni sampai la mati. Tu satu hal. Lepas tu pula, uollz boleh wariskan bisnes ni kepada anak cucu cicit uollz k.
Biasanya perniagaan yang gah sahajakan? Boleh mewariskan perniagaan?
Tapi, inilah TWB. perniagaan yang boleh diwarisi. Sumber pendapatan yang boleh diwariskan.

Kenapa Kak Marr cakap jurukecantikan dari TWB ni boleh dapat 5 penjuru income?
Dari atas boleh dapat, dari bawah boleh dapat, kiri kanan belakang, semua sisi uollz boleh dapatkan income dengan TWB.

Kenapa?

Sebab The Walking Beauty Home and Mobile Spa adalah spa Shaklee!

Uollz boleh dapat income dari 

👉 SERVIS spa






👉 BONUS shaklee







Tu baru 2 income. Lagi 3?
Surprise!!
Those yang join TWB sahaja boleh tahu 3 income yang lain ni.

Nak tahu jugak?
Kenalah join cepat-cepat. Lambat bye bye!



Second!!

Belajar 5 kursus dalam 1 harga yang murah. Kita bukan setakat belajar untuk Facial sahaja ye. Kita belajar 5 kursus terus. 

Apa je yang uollz akan belajar dalam TWB ni?

👉 Facial
👉 Body Scrub
👉 Foot and Hand Spa
👉 Aromatheraphy & Milk Bath
👉 Aromatheraphy & Herbs Sauna

Ini semua dalam 1 harga. 

Kami tidak caj uollz sehingga 5-10k semata-mata untuk belajar facial sahaja. Walaupun kami tiada kekuatan pada mesin yang canggih, tapi produk Youth Complex yang kami gunakan adalah setanding SKII, Estee Launder, Garnier dan pelbagai lagi produk antarabangsa.

Konpem uollz akan rasa happy sangat!
Macam customer kita ni.


Urat hijau dah hilang!


Muka makin cerah!


Muka makin lembap!

Kenapa Kak Marr kata produk yang kami gunakan tersangat lah hebat?

Ini buktinya. Mereka yang mengamalakn sendiri penggunaan Youth Skincare ni..



Uollz nampak tak?

Dah la.
Malas dah nak cerita lebih-lebih kenapa mobile spa dari Projek TWB ni Glamourous sangat.
Kak Marr dah hidangkan, tinggal uollz jamah and rasakan kenikmatannya sendiri.
Kenikmatan yang Kak Marr katakan ini.

Jangan nak fikir lama sangat. kang rugi je dapat. 
Buang masa baca. Tapi, tindakan yillek.
RUGI!

Tak payah fikir dah.
Join cepat-cepat.


Nak tanya pape?
Whatsapp Kak Marr di no
011-33180074

Susah ke?

Kak Marr bagi senang lagi.
Klik aje link ni.

http://twbprojectbymarr.wasap.my/





























No comments:

Post a Comment