Sunday, 30 September 2018

Pakej Rawatan Selepas Bersalin

Assalamualaikum semua!!

Sejak dua menjak, tiga menjak jadi Confinement Lady ni kannnn
Kak Marr agak sibuk sikit la 🙈🙈🙈

Jadinya, inilah masanya untuk Kak Marr kongsi sesuatu dengan semua
Sementara ada masa lapang sikit ni kan


Hah, ni Kak Marr nak kongsi hari ni


Tentang
Pakej Rawatan Selepas Bersalin 
untuk uollz yang masih mencari siapa bakal Confinement Lady uollz kan 👯👯

InshaAllah, tak lama lagi akan ada pakej-pakej yang menarik dengan harga yang sangat berpatutan
Servis tiptop luar dan dalam

Opzz
Apa yang luar dan dalamnya tu?
Suspen tak?

Bukan merepek merapu meraban tu semua ea
Babap nanti


Kak Marr nak cerita sedikit tentang pakej terbaru yang bakal dikeluarkan nanti 
Dikeluarkan oleh Founder TWB lah
Iaitu Master Ainul Shahrazad
Beliau yang akan tetapkan berapa harga pakej dan apa yang uollz akan dapat dari apa yang uollz bayar untuk mendapatkan servis Confinement Lady dengan team TWB ni

Menarik tau!

InshaAllah, kemungkinan besar set bersalin shaklee juga akan dimasukkan dalam pakej tau

Set Bersalin/Berpantang (Set Asas)



Set Bersalin?Berpantang (Set Optimum)



Set Bersalin/Berpantang (Set Eksklusif)


Set bersalin shaklee ni sebenar adalah untuk membantu bakal-bakal ibu atau para ibu yang bakal melahirkan mendapatkan sumber tenaga dan nutrisi yang cukup semasa proses kelahiran berlaku. TWB bukan sahaja memberikan servis yang tiptop semata-mata tau
TWB juga cuba menjaga dari segi pemakanan dan nutrisi

Inilah yang dikatakan servis tiptop luar dan dalam

Dahsatttt tak?
TWB ni?

TWB akan memberikan servis yang bukan sahaja tiptop tapi tersangatlah eksklusif tau

Selain dari itu, TWB ini juga akan memberikan perkhidmatan yang paling eksklusif semasa berpantang pula

InshaAllah, pakej untuk Confinement Care juga akan ada set berpantang shaklee tau
Secara tak langsung, ibu dan bayi menjadi lebih sihat shakle dari masa ke masa tau

Kesimpulannya, TWB Confinement Care ni sangatlah menjaga sesiapa yang mengambil servis dengan team TWB ni dari semasa bersalin hinggalah habis berpantang. Bergantung kepada pengambilan pakej oleh pelanggan.

Okaylah
Itu sahaja perkongsian Kak Marr untuk hari ini

Kak Marr akan update dari masa ke masa tentang confinement care ye

Untuk mereka yang berada di Melaka ataupun bakal berpantang di Melaka,
bolehlah hubungi Kak Marr untuk menempah slot confinement care dengan Kak Marr

Whatsapp/Call/Message
011-33180074


Tuesday, 4 September 2018

Kursus Berpantang 2018

Assalamualaikum dan selamat bertemu kembali!!

Ada yang rindu Kak Marr tak?

Ke tak rindu 👀 👀 👀

Hekhekhek

Tak apa lah.
Itu tak penting sebenarnya, korang rindu Kak Marr ke tak.

Yang penting sekarang ni!!

Kak Marr nak buat pengumuman!!

The Walking Beauty (TWB) dah ada Course untuk Berpantang!!



Ada belajar untuk bab Confinement!

Semua geng TWB boleh jadi CL dah!!

Apa tu CL?
CL adalah short form bagi CONFINEMENT LADY.

Confinement course ni, lagi boleh buat duit tau. Kalau facial pun dah buat duit, inikan pula bab berpantang. Orang perempuan ramai yang beranak hokkeyyhhhh. So, sangat penting sebenarnya bab penjagaan selepas bersalin ni. Tapi! Kena ada skills. Tak boleh main taram. Main hentam.

Ini guru kita dalam TWB ni..


Sebelah kiri tu Kak Marr tau, tok gurunya di sebelah kanan..

Apa yang ada dalam pakej terbaru TWB ni?

Dalam Pakej Berpantang & Urutan Selepas Bersalin kali ni,
Uollz akan belajar................



👉 Urutan Tradisional (yang ni memang high demand)
👉 Rawatan Selepas Bersalin
👉 Cara Bertungku
👉 Cara Sengkak yang tidak memudaratkan
👉 Cara Bertangas Kering dan Basah
👉 Spa & Rawatan Baby
👉 Cara Pembuatan Jamu
👉 Demo & Praktis

Apa yang bestnya belajar tentang confinement dengan TWB?

Ada DEMO & PRAKTIS beb!!

Ada SUPPORT GROUP oooo!!

Siap ada MODUL & KITAB HARGA lagi tau!!

Tahu tak?
Kenapa TWB ni tambah course ni?
Selain sebab utama untuk membantu geng-geng TWB dapat buat duit kepok-kepok?

Kenapa?

Sebabnya

Sekarang ni, Shaklee pun ada set berpantang tau!
Set hamil pun ada tau!!
Best ke tak best TWB ni sebenarnya?

Apa yang bestnya disini?

Dengan mudah uollz nak jual set-set ini. Dengan mudah juga anda mendapat income TWB dari penjuru ke-3 weyh!!

Jangan lupa, TWB ada banyak penjuru income tau.
Aje rugi siapa tak join cepat-cepat!

Jadinya!

Lu pikior la sendiri
(ala-ala Nabil Ahmad tu versi nogori)

😂😂😂😂😂😂😂

Eh, da alang-alang menulis ni hah.
Shaklee ada buat promosi set hamil tau bulan ni.

Bukan untuk orang mengandung je.
Orang dalam pantang pun boleh beli set ni. Tambah Alfalfa Complex.
Zassssss
Jadi set bersalin yang lengkap dah!!


Shaklee pun ada promosi lain seperti promosi Youth Complex


Dan juga promosi ostematrix!!



Hah!!

Banyak sangat promosi.
Promosi dari TWB ada...
Promosi dari Shaklee pun ada....

Apa lagi?

Jangan fikir lama-lama...
Jangan fikir panjang-panjang..

BUANG MASA!

FAST ACTION, FAST RESULTS..

Berminat?
Whatsapp Kak Marr lekaih..
Klik je link ni

👇👇👇

http://ifacespa.wasap.my/