Sunday, 30 September 2018

Pakej Rawatan Selepas Bersalin

Assalamualaikum semua!!

Sejak dua menjak, tiga menjak jadi Confinement Lady ni kannnn
Kak Marr agak sibuk sikit la 🙈🙈🙈

Jadinya, inilah masanya untuk Kak Marr kongsi sesuatu dengan semua
Sementara ada masa lapang sikit ni kan


Hah, ni Kak Marr nak kongsi hari ni


Tentang
Pakej Rawatan Selepas Bersalin 
untuk uollz yang masih mencari siapa bakal Confinement Lady uollz kan 👯👯

InshaAllah, tak lama lagi akan ada pakej-pakej yang menarik dengan harga yang sangat berpatutan
Servis tiptop luar dan dalam

Opzz
Apa yang luar dan dalamnya tu?
Suspen tak?

Bukan merepek merapu meraban tu semua ea
Babap nanti


Kak Marr nak cerita sedikit tentang pakej terbaru yang bakal dikeluarkan nanti 
Dikeluarkan oleh Founder TWB lah
Iaitu Master Ainul Shahrazad
Beliau yang akan tetapkan berapa harga pakej dan apa yang uollz akan dapat dari apa yang uollz bayar untuk mendapatkan servis Confinement Lady dengan team TWB ni

Menarik tau!

InshaAllah, kemungkinan besar set bersalin shaklee juga akan dimasukkan dalam pakej tau

Set Bersalin/Berpantang (Set Asas)



Set Bersalin?Berpantang (Set Optimum)



Set Bersalin/Berpantang (Set Eksklusif)


Set bersalin shaklee ni sebenar adalah untuk membantu bakal-bakal ibu atau para ibu yang bakal melahirkan mendapatkan sumber tenaga dan nutrisi yang cukup semasa proses kelahiran berlaku. TWB bukan sahaja memberikan servis yang tiptop semata-mata tau
TWB juga cuba menjaga dari segi pemakanan dan nutrisi

Inilah yang dikatakan servis tiptop luar dan dalam

Dahsatttt tak?
TWB ni?

TWB akan memberikan servis yang bukan sahaja tiptop tapi tersangatlah eksklusif tau

Selain dari itu, TWB ini juga akan memberikan perkhidmatan yang paling eksklusif semasa berpantang pula

InshaAllah, pakej untuk Confinement Care juga akan ada set berpantang shaklee tau
Secara tak langsung, ibu dan bayi menjadi lebih sihat shakle dari masa ke masa tau

Kesimpulannya, TWB Confinement Care ni sangatlah menjaga sesiapa yang mengambil servis dengan team TWB ni dari semasa bersalin hinggalah habis berpantang. Bergantung kepada pengambilan pakej oleh pelanggan.

Okaylah
Itu sahaja perkongsian Kak Marr untuk hari ini

Kak Marr akan update dari masa ke masa tentang confinement care ye

Untuk mereka yang berada di Melaka ataupun bakal berpantang di Melaka,
bolehlah hubungi Kak Marr untuk menempah slot confinement care dengan Kak Marr

Whatsapp/Call/Message
011-33180074


No comments:

Post a Comment