Monday, 15 October 2018

10 Sebab Kenapa Anda Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB

Sekarang ni,
dah menjadi trend untuk mengupah
Confinement Lady menjaga dan menguruskan ibu berpantang.

Betul tak?

Kini, TWB juga dah ada Confinement Lady tau.

Almaklumlah, The Walking Beauty kini dah ada course Confinement kan.
Jadinya, Confinement Lady TWB kini berada di seluruh Malaysia.

Mudahkan?

Sekarang juga terlalu ramai Confinement Lady di luar sana.
Jadinya?
Kenapa anda semua perlu memilih Confinement Lady dari team The Walking Beauty.

Di sini Kak Marr nak kongsikan 10 sebab kenapa anda perlu memilih pakej berpantang TWB.




NO 1

PRODUK YANG DIJAMIN

Produk yang digunakan dijamin selamat, terbukti dan berkesan.
Itulah falsafah Shaklee dan itulah hasil dari penggunaan produk shaklee untuk berpantang.
Shaklee adalah produk yang selamat, terbukti dan berkesan kerana setiap produk di dalam set berpantang ini mempunyai uji kaji dari shaklee itu sendiri dan ada di antaranya yang mempunyai kertas kerjanya sendiri.

Untuk pengetahuan semua, TWB menggunakan set berpantang dari shaklee untuk memberikan kepuasan, keberkesanan dan kesihatan yang optimum secara selamat kepada si ibu dan anak selamanya. Dari segi luaran dan dalaman.






NO 2

FEEDBACK PRODUK

Ramai yang mendapat kesan yang terbaik dari pengambilan set berpantang shaklee.
Ini telah menunjukkan bahawa set berpantang ini terbukti dan berkesan kepada semua ibu-ibu yang berpantang dan menyusu. Set ini juga dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah yang dihadapi oleh ibu yang berpantang tanpa memberi kesan yang tidak elok kepada ibu dan anak ketika berpantang.










NO 3

SERVIS URUTAN TURUN TEMURUN

Kalau semua nak tahu, urutan yang team The Walking Beauty ni belajar
adalah urutan turun temurun dari seberang tau. 

Bukan seberang jalan ye.
Tapi seberang laut.
Maknanya apa?

Urutan dari Indonesia ini terasa, sedap, melegakan dan memang tip top.
Nampak je simple dimple la urutan tu.
Tapi, sejam tak cukup tau.

Eh ehh!
Bukannya kami belajar yang siap ada bacaan jampi serapah tu semua tu.

NO lah

Itu karut.

Cuma kami pelajari langkah-langkah, cara dan kaedah urutan yang betul.

Lepas tu, guru yang mengajar kami untuk menjadi cik bidan muda ni pula, sangat berpengalaman dalam bidang perbidanan ni.
Dah lebih 10 tahun berkhidmat dalam bidang perbidanan ini tau.
Pernah berkhidmat dengan pelbagai customer, customer yang datangnya dari lorong-lorong sehinggalah ke rumah mewah.

Hebat orangnya.
Tak pernah kedekut ilmu dan wang.






NO 4

PAKEJ YANG MURAH

Kenapa Kak Marr cakap pakej dari tean The Walking Beauty ni murah?

Sebabnya bukan sahaja servis yang kami bagi, supplement sebagai makanan tambahan juga kami sertakan sekali di dalam harga pakej.
Jangan risau, tiada caj tambahan yang akan dikenakan melainkan caj pengangkutan jika customer diluar kawasan yang Confinement Lady tu cover.




NO 5

PENJAGAAN BERPANTANG SECARA LUARAN DAN DALAMAN

Eh apakah?

Inilah servis kami.
Kami bukan sahaja mengurut, pakaikan bengkung, tungku dan lain-lain lagi.
Tapi, kami juga menjaga ibu berpantang dari segi dalaman tau.
Dari segi pemakanan untuk mendapatkan tenaga.
Membantu menyelesaikan masalah-masalah dalaman yang tidak diingini ketika berpantang.
Membantu menghasilakn susu yang berkualiti untuk anak.
Eh macam-macam lah.

Tangas pun ada tau.
Baik untuk dalaman wanita jugak tu.
Merapatkan lagi.
🙈🙈🙈






NO 6

PEMBUATAN PARAM/PILIS ISTIMEWA

Kenapa Kak Marr cakap istimewa?

Param atau pilis yang disapukan kepada para ibu yang sedang berpantang juga adalah dari hasil pembuatan sendiri.
Ianya merupakan hasil pembuatan dari gabungan barangan tradisional dan moden.

Pstttt...

Param dan pilis kami ada produk shaklee jugak tau.


Kerlasssssss kau jah!

Semua benda datangnya dari produk yang berkualiti dan superb.
Jadinya, servis dari Confinement Lady di bawah tema The Walking Beauty ni pun saaaaaaangat kerrrrrrrrrrrrrlasss.
Sebabnya, servis kami datang dari produk yang berkualiti dan superb!




NO 7

PENGETAHUAN CL TENTANG NUTRISI

Tahu tak?

Confinement Lady team The Walking Beauty ni adalah pengedar sah shaklee tau.
Makanya, setiap pengedar ni mesti mempunyai ilmu tentang set berpantang shaklee ini.
Para pelanggan juga akan mendapatkan nasihat dan tunjuk ajar secara terus dari Confinement Lady ini. Anda tidak perlu risau lagi tentang CONSULTATION

Free of Charge!




NO 8

KOMBINASI MODEN & TRADISIONAL

Kenapa ada kombinasi sebegini?

Pada zaman sekarang, cara moden itu sangat diperlukan.
Bukanlah bermaksud kena buang tradisioanal.

Dari tradisional, datanglah pula yang moden.

Kombinasi sebeginilah yang diperlukan sekarang.

Apa Kak Marr merepek ni?

Okay macam ni

Yang tradisional adalah urutan, berbengkung, bertungku dan bertangas.
Itu semua adalah kaedah tradisional.
Jadinya, yang moden seperti supplement juga kami tambahkan dalam pakej untuk melengkapkan nutrisi untuk si ibu dan anak sepanjang berpantang.




NO 9

TIDAK BAHAYA IBU DAN ANAK

Kenapa Kak Marr berani cakap yang pakej Confinement Lady The Walking Beauty ni sedikit pun tidak bahaya kepada mereka yang mengambil perkhidmatan kami?

1. Kami adalah terlatih
2. Kami akan consult dengan cara yang berkesan
3. Kami consult dengan ilmu
4. Guru kami adalah orang yang berpengalaman
5. Produk kami selamat, terbukti dan berkesan

Jadinya, kami tidak risau.
InshaAllah, tiada masalah yang akan dihadapi oleh kita semua.




NO 10

MEMBANTU SEPENUHNYA DALAM MENGURUSKAN DIRI KETIKA BERPANTANG

Confinement Lady under team The Walking Beauty ini
akan membantu dan mengajar cara menguruskan diri si ibu ketika berpantang.
Ini adalah untuk memudahkan dan menjimatkan bagi mereka yang mengambil pakej berpantang dengan The Walking Beauty ni.

Bukan setakat menguruskan seperti memakaikan bengkung, kami juga ada menyediakan penjagaan bayi bagi memudahkan si ibu ketika berpantang.

Selain itu juga, kami juga ada menyediakan perkhidmatan memasak lauk berpantang.

Menarik kan?






Inilah kelebihan kami.

Beruntung mereka yang menyertai The Walking Beauty

Lagi beruntung mereka yang menggunakan perkhidmatan
Confinement Lady dari team The Walking Beauty

Berminat?

Hubungi Kak Marr di
011-33180074

atau

klik je link di bawah ini



















Tuesday, 2 October 2018

Confinement Lady VS Jagaan Mak

Assalamualaikum semua!!

Apa cer sampai babitkan mak ni?
Siapa sini bersalin dari anak pertama sampai lah yang terakhir, 
pantang di rumah mak sendiri?
Atau di rumah mak mertua?
Mak yang jaga? Atau mak mentua yang jaga?

Kalau kena mak atau mak mertua yang suka budak and kuat lagi, okay lah nak jagakan kan?

Siapa? Siapa yang mak atau mak mertua dia jagakan masa berpantang?

Kita geng!
Kak Marr pun sama.
Memang berpantang dengan  mak sendiri.
Tambah-tambah Kak Marr ni anak bongsu, mak sendiri volunteer nak jaga kita.

Tapi Kak Marr baru ada anak sorang.

InshaAllah, anak kedua dan seterusnya.
Kak Marr nak hire confinement lady dan berimpian time tu iollz ada maid!


Bila bersalin, mak kena duduk serumah dengan Kak Marr.
Datang tidur, makan, rehat-rehat aje dekat rumah Kak Marr.
Mak  dah tak payah tak buat pape, cuma duduk main cucu aje.

Bestttttnya time tu.....

Kak Marr nak share dengan uollz tentang servis Confinement Lady vs Mak

Bagi Kak Marr la. memang seronok mak yang jaga kita.
Iye la, dah memang mak yang jaga kita dari kecil kan.
Mestilah best. Jadi tak segan kan?
Betul tak?

Tapi tak semua benda mak kita boleh buat. Contoh macam bab mengurut.


Penat tau mengurut ni. 
Part ni memang kena serahkan pada yang pakar dan yang berpengalaman.
Sebabnya, kalau salah urut, kita yang bentan tau. 
Kita mengurut sebab nak sihat dan segarkan badan, sekali salah urut?
Hah kita sendiri yang tanggung.
Silap-silap badan jadi lagi lemau, bisa-bisa dan rasa macam panas on off. 
Macam nak demam tu.
Itu lah pentingnya ambil Confinement Lady dan Confinement Lady tu mesti ada ilmu.


Macam Kak Marr memang ambil tukang urut kampung untuk mengurut a.k.a nenek bidan kampung.
Tapi nenek ni dah tua. Feel dia lain tau. Kadang-kadang rasa kesian pun ada.

Kak Marr terpaksa lah panggil nenek ni datang urut sebab dekat kampung Kak marr memang ada nenek ni je yang pandai urut.

Tak sampai hati nak minta mak urutkan satu badan. Sebab tau penat dia macam mana.
Setakat minta mak gosok-gosokkan bahagian yang sakit aje lah.
Itu aje lah yang Kak Marr selalu request dekat mak

Itu pengalaman Kak Marr la

InshaAllah, impian Kak Marr memang nak ambil Confinement Lady ni sampai habis pantang. Kalau ada rezeki untuk ada anak no 2 dan seterusnya. Macam Kak Marr cakapkan dekat atas tadi tu lah.
Nak ada maid, nak ada Confinement Lady dan nak memudahkan mak kita sendiri.
Tak nak mak kita risaukan kita. 
Tak nak dah mak kita penat jaga kita and now kena jaga cucunya pula.




Bila ada Confinement Lady ni, best tau.
Confinement Lady akan urut kita satu badan, pastikan kita ditungku dan berbengkung. 
Baby pula dimandikan, di tuam.
So, penat juga kalau mak kita yang kena handle semua benda ni setiap hari selama 44 hari tau..
Panggil Confinement Lady datang adalah jalan terbaik bagi Kak Marr.


Bagi mereka yang berkemampuan, baiklah ambil je Confinement Lady untuk treat you dalam berpantang ni.

Kita pun dapat pahala, tak menyusahkan mak kita. 
Dapat pahala juga bila niat nak bantu Confinement Lady tambah pendapatan di samping menolong kita untuk mengurus diri.
Kan?

Betapa untungnya bila Uollz ada Confinement Lady.
Dan lagi untung sebenarnya bila YOU yang jadi Confinement Lady.

Sebabnya, servis Confinement Lady bukan ambil sehari je tau.
Paling sikit cover 3 hari.
Ada pakej yang cover 7 hari, 14 hari dan 44 hari tau.
Ikutlah kemampuan customer.

Kalau paling murah RM90/hari

Uollz rasa kalau customer book untuk 44 hari?

Uollz dapat berapa?

Itu semua uollz boleh dapat dengan JOIN TWB tau!

Bulan ini sahaja pakej TWB ditetapkan dengan harga RM1,999.
Siap boleh belajar jadi Confinement Ladylagi.

Bulan depan?

Zassssssssssssss

Jadi RM2,999 ea
Tak tahulah apa yang diajar dengan harga pakej begitu.

SO???

Grab the chance ye semua 😘

Whatsapp Kak Marr cepat-sepat sebelum terlambat.
Lambat you join, lambat la you dapat buat duit!

011-33180074