Tuesday, 2 October 2018

Confinement Lady VS Jagaan Mak

Assalamualaikum semua!!

Apa cer sampai babitkan mak ni?
Siapa sini bersalin dari anak pertama sampai lah yang terakhir, 
pantang di rumah mak sendiri?
Atau di rumah mak mertua?
Mak yang jaga? Atau mak mentua yang jaga?

Kalau kena mak atau mak mertua yang suka budak and kuat lagi, okay lah nak jagakan kan?

Siapa? Siapa yang mak atau mak mertua dia jagakan masa berpantang?

Kita geng!
Kak Marr pun sama.
Memang berpantang dengan  mak sendiri.
Tambah-tambah Kak Marr ni anak bongsu, mak sendiri volunteer nak jaga kita.

Tapi Kak Marr baru ada anak sorang.

InshaAllah, anak kedua dan seterusnya.
Kak Marr nak hire confinement lady dan berimpian time tu iollz ada maid!


Bila bersalin, mak kena duduk serumah dengan Kak Marr.
Datang tidur, makan, rehat-rehat aje dekat rumah Kak Marr.
Mak  dah tak payah tak buat pape, cuma duduk main cucu aje.

Bestttttnya time tu.....

Kak Marr nak share dengan uollz tentang servis Confinement Lady vs Mak

Bagi Kak Marr la. memang seronok mak yang jaga kita.
Iye la, dah memang mak yang jaga kita dari kecil kan.
Mestilah best. Jadi tak segan kan?
Betul tak?

Tapi tak semua benda mak kita boleh buat. Contoh macam bab mengurut.


Penat tau mengurut ni. 
Part ni memang kena serahkan pada yang pakar dan yang berpengalaman.
Sebabnya, kalau salah urut, kita yang bentan tau. 
Kita mengurut sebab nak sihat dan segarkan badan, sekali salah urut?
Hah kita sendiri yang tanggung.
Silap-silap badan jadi lagi lemau, bisa-bisa dan rasa macam panas on off. 
Macam nak demam tu.
Itu lah pentingnya ambil Confinement Lady dan Confinement Lady tu mesti ada ilmu.


Macam Kak Marr memang ambil tukang urut kampung untuk mengurut a.k.a nenek bidan kampung.
Tapi nenek ni dah tua. Feel dia lain tau. Kadang-kadang rasa kesian pun ada.

Kak Marr terpaksa lah panggil nenek ni datang urut sebab dekat kampung Kak marr memang ada nenek ni je yang pandai urut.

Tak sampai hati nak minta mak urutkan satu badan. Sebab tau penat dia macam mana.
Setakat minta mak gosok-gosokkan bahagian yang sakit aje lah.
Itu aje lah yang Kak Marr selalu request dekat mak

Itu pengalaman Kak Marr la

InshaAllah, impian Kak Marr memang nak ambil Confinement Lady ni sampai habis pantang. Kalau ada rezeki untuk ada anak no 2 dan seterusnya. Macam Kak Marr cakapkan dekat atas tadi tu lah.
Nak ada maid, nak ada Confinement Lady dan nak memudahkan mak kita sendiri.
Tak nak mak kita risaukan kita. 
Tak nak dah mak kita penat jaga kita and now kena jaga cucunya pula.




Bila ada Confinement Lady ni, best tau.
Confinement Lady akan urut kita satu badan, pastikan kita ditungku dan berbengkung. 
Baby pula dimandikan, di tuam.
So, penat juga kalau mak kita yang kena handle semua benda ni setiap hari selama 44 hari tau..
Panggil Confinement Lady datang adalah jalan terbaik bagi Kak Marr.


Bagi mereka yang berkemampuan, baiklah ambil je Confinement Lady untuk treat you dalam berpantang ni.

Kita pun dapat pahala, tak menyusahkan mak kita. 
Dapat pahala juga bila niat nak bantu Confinement Lady tambah pendapatan di samping menolong kita untuk mengurus diri.
Kan?

Betapa untungnya bila Uollz ada Confinement Lady.
Dan lagi untung sebenarnya bila YOU yang jadi Confinement Lady.

Sebabnya, servis Confinement Lady bukan ambil sehari je tau.
Paling sikit cover 3 hari.
Ada pakej yang cover 7 hari, 14 hari dan 44 hari tau.
Ikutlah kemampuan customer.

Kalau paling murah RM90/hari

Uollz rasa kalau customer book untuk 44 hari?

Uollz dapat berapa?

Itu semua uollz boleh dapat dengan JOIN TWB tau!

Bulan ini sahaja pakej TWB ditetapkan dengan harga RM1,999.
Siap boleh belajar jadi Confinement Ladylagi.

Bulan depan?

Zassssssssssssss

Jadi RM2,999 ea
Tak tahulah apa yang diajar dengan harga pakej begitu.

SO???

Grab the chance ye semua 😘

Whatsapp Kak Marr cepat-sepat sebelum terlambat.
Lambat you join, lambat la you dapat buat duit!

011-33180074

No comments:

Post a Comment