Tuesday, 8 January 2019

Jom Daftar SHAKLEE Secara PERCUMA!

Terkejut?

Bila dengar berita yang anda boleh sertai Shaklee secara PERCUMA?

Adakah anda di antara yang....

Dah lama jadi pengguna tegar Shaklee?

Dah lama terfikir nak berdaftar dengan Shaklee?

Dah lama sangat, teringin nak membeli dengan harga ahli?

Dah lama usha VIVIX atau YOUTH SKINCARE?

Dah memang teringin nak buat bisnes Shaklee?

Eh!
Senang kata memang dah lama la dok perhatikan Shaklee ni!

Tahu tak??

ANDA SANGAT BERTUAH!

Anda tersangatlah bertuah kerana Shaklee sedang menawarkan Promosi #JomShaklee yang terlalu istimewa untuk mereka yang belum menyertai Shaklee.

Welcome to NEW MEMBER!!

Its YOU!

This is for YOU!!

#JOMSHAKLEE!!




Istimewa khas untuk mereka yang belum menjadi ahli Shaklee sahaja!

Ahli Shaklee yang sedia ada pun tak boleh nak grab promosi ni tau.


APA JE YANG SHAKLEE BAGI PROMOSI?




Promosi #JomShaklee ni sebenarnya Shaklee nak bagi peluang kepada anda semua untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee secara PERCUMA dengan pembelian mana-mana 3 Starter Pack yang ditawarkan oleh Shaklee sendiri tau. Anda boleh beli setiap starter pack ini dengan diskaun harga 10% daripada HARGA AHLI! 

Anda bukan sahaja boleh beli satu set sahaja tau dengan diskaun ini, Tapi! Kesemua 3 set ini!!


APA KELEBIHAN PROMOSI #JOMSHAKLEE INI?

1. DISKAUN 10% daripada harga ahli untuk setiap produk Starter Pack
2. Layak mendapat CASH REBATE sehingga 11%
3. PERCUMA keahlian bernilai RM65
4. PERCUMA penghantaran bernilai RM10
5. Dapat Full UV (Point)
6. Boleh redeem dalam masa 60 hari





FAMILY WELLNESS STARTER PACK


Harga pasaran RM926, kini hanya RM666.90
(LESS 10% dari harga ahli biasa)

FREE Shaklee Membership (worth RM65)
FREE Postage (worth RM10)
FREE Pillbox yang menarik (worth RM19.90)
✓ Dapat CASH BACK ke akaun bank anda sebanyak RM32





YOUTH STARTER PACK


Harga pasaran RM850, kini hanya RM612
(LESS 10% dari harga ahli biasa)

✓ FREE Shaklee Membership (worth RM65)
* Sebenarnya tak layak dapat Free Membership, tapi Shaklee da waive kan yuran keahlian ini*
✓ FREE Postage (worth RM10)
✓ FREE Cermin muka berkanta (worth RM50)
✓ Dapat CASH BACK ke akaun bank anda sebanyak RM29





VIVIX TWIN PACK STARTER PACK


Harga pasaran RM950, kini hanya RM684
(LESS 10% dari harga ahli biasa)

✓ FREE Shaklee Membership (worth RM65)
✓ FREE Postage (worth RM10)
✓ FREE Vivix Cooler Bag (worth RM30)
✓ Dapat CASH BACK ke akaun bank anda sebanyak RM34




Dengan pembelian salah satu starter pack ini, anda layak menyertai kami sebagai ahli Shaklee yang berdaftar dan anda layak untuk merasai setiap faedah menjadi ahli Shaklee!

Berminat untuk mendapatkan Starter Pack ni?
Cepat-cepat Whatsapp Kak Marr!
011-33180074

===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU


MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU


Klik je link ini
http://cikmudacantikanda.wasap.my/

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau


Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda




























Monday, 7 January 2019

YOUTH SKINCARE by Shaklee

Ada yang masih tercari-cari skincare apa yang terbaik untuk kulit muka?

Untuk kulit muka yang berminyak?
Untuk kulit muka yang kering?
Untuk kulit muka yang sensitif?
Untuk kulit muka kombinasi?

Hah!! Sini!
Kak Marr ada satu skincare yang terbaik untukl semua jenis kulit yang Kak Marr nak syorkan kepada anda semua tidak kira peringkat umur.
Janji nak nampak muda 10 tahun. MESTI gunakan skincare ini!



Inilah Youth Skincare Shaklee yang Kak Marr nak syorkan kepada semua!!

AMARAN KERAS!!
SILA BACA SAMPAI HABIS!!

Nanti tak baca habis, awak-awak semua tak dapat tidur dengan lena pula.

Sebab dah jumpa skincare yang terbaik, tapi tak tahu tentang skincare itu dan terus tertanya-tanya hingga bawa ke mimpi.

Kan susah nanti kan? 😉


Hah ni! Kak Marr nak kongsikan dengan semua...
Supaya anda semua tahu Kenapa YOUTH Skincare ini adalah YANG TERBAIK untuk semua.

Bakal menjadi pilihan no 1 di hati semua orang di dunia ini.

Hah, iye lah.. Semua orang dekat dunialah sebabnya Youth Skincare ni sesuai untuk semua jenis kulit hah!

Okay..
Meyh Kak Marr nak mulakan perkongsian tentang Youth Skincare ni.
Janji ye, baca sampai habis.



Apa Itu YOUTH Complex ni?

Youth Complex ini adalah produk penjagaan kulit yang dihasilkan oleh Shaklee yang menggunakan 100% bahan daripada tumbuhan. Ianya mengambil masa sehingga 8 tahun untuk dihasilkan bagi mendapatkan produk yang terbaik. Bukan hari ni rasa nak keluarkan produk penjagaan kulit, esok terus zassss.. Ada di pasaran.

Tidak ea. Tidak sama sekali. Inilah Shaklee.. Sebarang produk yang ingin dikeluarkan, ianya mestilah dikaji dahulu dalam tempoh masa yang panjang bagi mendapatkan keberkesanan yang terbaik bagi semua orang.

Eh! Bukan takat nak buat produk, lepas tu main kaji-kaji, test dekat orang untuk dapatkan testimoni. NOPE! Bukan tu aje tau. Shaklee buat uji kaji siap mengukur dengan data klinikal berdasarkan FAKTA, dibuktikan oleh sains. Youth Complex dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa beb!

Itulah Shaklee yang terlalu teliti dalam menghasilkan sesuatu selain obses dengan mendapatkan BUKTI.

Sebenarnya, CEO Shaklee sendiri, Mr Roger Barnett yang meminta scientist Shaklee untuk mengeluarkan satu produk penjagaan muka yang khas untuk membantu semua orang terutamanya golongan wanita untuk nampak lebih muda
(Looks Younger Longer)




SKIN AGE INDEX



Inilah dia skin analysis machine. Untuk apa mesin ini digunakan?
Mesin ini digunakan untuk mengetahui keadaan kulit sesorang individu.
Ini mesin analisa kulit yang terbaru di Shaklee.
Shaklee juga ada menggunakan satu lagi kaedah iaitu skin age index untuk mendapatkan kiraan yang lebih terperinci.

Hah meyh Kak Marr nak cerita...
Tahu tak? Tak ada lagi tau, mana-mana company yang buat skin age index ni tau kecuali Shaklee. Kalau ada pun company lain yang buat, contoh macam company johnson & johnson, tu pun dilakukan dengan parameters yang sangat terhad.


Macam mana Shaklee lakukan?














Dah tengok testimoni-testimoni hebat ini?

Meyh Kak Marr nak sambung macam mana shaklee jalankan skin age index ini.

Shaklee dah tahu dah sebenarnya yang Youth ni memang mampu dan akan berjaya transform kulit para pengguna Youth ni. Shaklee pun percaya dan tahu bahawa para pengguna juga boleh lihat sendiri perubahan pada wajah mereka sendiri setelah menggunakan Youth Skincare ni.

Tapi,  macam mana Shaklee nak buktikan yang memang Youth ni betul-betul boleh buat kulit muka jadi lebih muda? Memang nampak keberkesanannya?

Hahhhhhh
Dari sinilah bermula segalanya...

Shaklee bekerjasam dengan Clinical Research Organisations yang berpusat di Texas, USA. This organisation works globally, mereka sebenarnya dah buat terlalu banyak brand research seluruh dunia!

Age skin index ni banyak melibatkan mathematical equation daripada scientific data tau.
So?

Meyh kita tengok macam mana shaklee lakukan.

Clinical study yang Shaklee jalankan untuk kajian ke atas Youth Complex ini melibatkan data seramai 100 wanita, yang melibatkan wanita di Eropah dan di Asia.
Shaklee mengambil 20 orang bagi setiap peringkat umur..


20 tahun (20 orang)
30 tahun (20 orang)
40 tahun (20 orang)
50 tahun (20 orang)
60 tahun (20 orang)


Dari semua data yang telah dikumpulkan oleh Shaklee ini, mereka mengukur 8 tanda utama yan g menyebabkan penuaandengan factaul clinical data iaitu


👉 Wrinkles / kedutan
👉 Pores size / saiz pori
👉 Skin tone / kesekataan warna kulit
👉 Firmness / keanjalan kulit
👉 Pigmentation / jeragat
👉 Skin texture / tekstur kulit
👉 Radiance / keserian kulit
👉 Sagging / kekenduran

Nak tahu tak? Apa keputusan dari ujian ini?

100% wanita yang melalui ujian ini TERBUKTI  mempunyai kulit yang lebih muda dalam masa 7 hari sahaja!

100% tau!

Bukan 99.9% bukan 99% atau 89%
NOPE!

Dan....


Dengan penggunaan Youth Skincare ini secara berterusan. 2/3 daripada wanita ini mengalami kulit wajah yang lebih muda 10 tahun beb!! Dahsyat kan?

Jangan tak tahu pula, Shaklee dan paten kan tau Youth ni. Ada 8 paten yang sedang pending buat masa ni, company lain tak boleh tiru & awak semua tak akan dapat semua ni dengan produk lain. Kiranya, tidak akan ada produk lain yang boleh menandingi Youth Complex ini tau.








A REVOLUTIONARY BREAKTHROUGH

Penemuan unggul dunia sains dan kecantikan


Selepas vivix menjadi revolutionary breakthrough untuk anti aging di peringkat sel, Kini, Youth pula menjadi revolutionary breakthrough untuk anti aging di peringkat kulit.



Setiap satu produk Youth, dari pencuci (cleanser) sampailah ke krim di formulasi khas untuk menghalang kulit muka dari pelbagai faktor penuaan.
Antaranya seperti..

✔️ Cara hidup kita yang tidak sihat, stress, kurang tidur, melakukan aktiviti luar dan sebagainya.
✔️ Faktor persekitaran yang tercemar
✔️ Penuaan semulajadi




Bahan-Bahan dalam YOUTH Complex









Ini adalah antara bahan utama yang ada di dalam YOUTH Complex ni.

Dah baca? Dahsyat tak?


Ini adalah contoh uji kaji yang dijalankan dengan menggunakan bahan utama yang ada di dalam Youth Complex. Ini bukti klinikal ye, bukan main buat ajo.
Bila letak ekstrak buah shisandra pada sel, perubahan telah berlaku pada sel tersebut.
Nampak kan?




Ini adalah rangkaian produk Youth Shaklee



Eksklusif kan?

Produk Youth ni sangat simple, boleh digunakan oleh sesiapa pun tidak kira jenis kulit yang macam mana, jantina apa, dan pelbagai lagi. Shaklee nak memudahkan semua orang supaya tidak berasa susah untuk mencari skincare yang sesuai untuk kulit muka.

Apa yang ada dalam set YOUTH Complex ni sebenarnya?

Nampak macam banyak je.

Eh! Tak banyaklah. Ada 6 aje.

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Day Cream / Age Defense Moisturizer SPF 50
5. Advance Renewal Night Cream
6. Radiance C+E


Tak banyak kan?

Awak nak kenal tak setiap rangkaian produk Youth Complex ni?
Meyh singgah SINI.

Nanti jangan lupa tau, berkenalan sekali dengan setiap produk yang ada dalam set Youth Skincare ni..

Sampai sini aje la dulu entri kita untuk hari ni ye..
Nanti kita jumpa lagi.



===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU

MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU


Klik je link ini
http://cikmudacantikanda.wasap.my/

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau

Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda

Rangkaian Produk Youth Skincare dari Shaklee

Hai!

Dah baca tak entri sebelum ni?

Kak Marr ada kongsikan tentang Youth Skincare sebelum ni.
Kalau belum kenal, meyh berkenalan dulu dengan YOUTH SKINCARE ni..

Sebelum ni, Kak Marr ada bagitahu bahawa produk Youth Skincare ni tak ada banyak pun rangkaian produknya.

Jadinya, jom kita berkenalan dengan setiap satu produk Youth ni nak?

Apa yang ada dalam set Youth Skincare ni?



1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Day Cream / Age Defense Moisturizer SPF 50
5. Advance Renewal Night Cream
6. Radiance C+E



Jom kita melakan perkenalan kita...


1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER




Cleanser ni tidak mengandungi sabun tau. Ianya kombinasi daripada cleansing oil & cleansing gel.

Kenapa? Kenapa ada 2 kombinasi? Kenapa Shaklee tak buat satu je?

Shaklee buat dua kombinasi kerana cleansing oil membantu membuang segala make up dan kotoran di atas kulit muka. Manakala, cleansing gel pula membantu untuk kekalkan kelembapan pada kulit muka. Ianya tidak mengerinkan muka dan muka kita akan menjadi sangat lembut.


2.PERFECTING SKIN TONER



Ianya bertindak sebagai pembersih kali ke dua. Ia membantu membersihkan lagi kulit mati yang tertinggal selepas membasuh dengan cleanser. Selain itu, ianya juga melembapkan kulit, membekalkan nutrisi ke dalam kulit dan fungsinya yang paling utamanya adalah menutup liang roma.

Dalam toner ni ada ekstrak alga hijau. Tapi, dalam toner Youth ni ada 2 jenis alga hijau tau.kedua-dua ini membantu untuk melembapkan, mengurangkan inflamasi dan sensitif.


3. YOUTH ACTIVATING SERUM



Serum adalah antara produk yang superb di dalam Yuth ni. Kiranya HERO bagi pengguna Youth Skincare ni tau. Ianya mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk membantu membaharui sel yang telah rosak. Kiranya, kalau dalam cleanser, toner dan moisturizer da ada juga bahan yang bernama Youth Complex ni, tapi dalam serum ada 10x ganda kepekatan Youth Complex ni tau.

Nak cantik tak?

Macam mana nak cantik?

Kenalah baiki sel yang sedia ada dalam kulit muka dan dalam masa yang sama, kenalah hasilkan sel yang lebih sihat dengan menggunakan serum ni tanpa skip.

Hah! Youth Activatin Serum ni kena pakai dengan Age Defense Mineral Moisturizer tau. Sebabnya serum ni ada Vitamin A dan Vitamin A ni dia unstable bila kena dengan cahaya matahari. Jadinya, bila pakai serum ni kenalah pakai moisturizer sebagai pelindung UV untuk melindungi kulit dari terkena panahan sinaran matahari yang merosakkan kulit.


4. AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF50



Vitamin dan nutrien yang ada dalam Age Defense Moisturizer ini membantu untuk melembapkan kulit muka si pemakai dan ianya juga melindungi kulit daripada sinaran Ultra Violet (UV) denga SPF-50 tuuuu..

Shaklee sediakan spf-50 kerana UV di Malaysia ini terlalu tinggi. Ianya sangat sesuai digunakan oleh rakyat Malaysia. Dan yang paling best ialah...

Pelembap Youth ini ada pelindunga UVA & UVB beb!!

Apa tu UVA?

UVA ni ialah pancaran cahaya yang masuk melalui kulit dan terus merosakkan kolagen dan keanjalan kulit. Jika kita tidak melindungi kulit kita dari UVA ini, muka kita akan lebih cepat nampak tua akibat dari kerosakan kolagen dan keanjalan yang ada dalam kulit kita.

UVB pula ialah pancaran yang sering menyerang permukaan kulit luar. Itulah yang akan menyebabkan kulit kita sunburn. Sebab kulit kita terkena sinaran UVB secara terus kerana pelindungan.

Sayangilah kulit anda!


5. ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM - LIGHT



Advanced Renewal Night Cream - Light adalah krim malam yang bertekstur lebih ringan dan sesuai untuk kulit yang lebih muda. Sesuai untuk meraka yang berkulit biasa kulit berjerawat, kulit sederhana kering, kulit berminyak, kulit sensitif dan kulit usia muda seperti 20an-30an.

Krim malam ini menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Krim malam ini mengandungi campuran bahan botani yang membantu menghasilkan kolagen dan keanjalan kulit yang akan membuatkan kulit kelihatan lebih muda, lembut, halus dan glowing.

Itulah sebabnya, bila bangun dari tidur, kulit muka kita akan rasa lebih segar, lebih lembut dan lebih anjal.


6. ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM - RICH




Advanced Renewal Night Cream - Rich adalah krim malam yang bertekstur lebih pekat dan sesuai untuk kulit yang lebih berusia. Ianya kaya dengan kelembapan. ia sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering, mereka yang berada di kawasan yang sejuk dan kering, selalu tidur di dalam bilik berhawa dingin dan juga mereka yang mempunyai kulit matang adtara usian 40an dan lebih.

Krim malam ini menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Krim malam ini diformulasikan dengan shea butter dan jojoba yang membantu melembapkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit.

Alga marin juga telah ditambah dengan antioksida yang kaya dengan vitamin ke dalam krim malam ini. Ianya membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Itulah sebabnya, bila bangun dari tidur, kulit muka kita akan rasa lebih segar, lebih lembut dan lebih cerah.


7. RADIANCE C+E



Tahu tak?

pengguna tegar Shaklee panggil Radiance C+E ni kapsul emas tau. Sebab di dalamnya ada Vitamin C dan Vitamin E yang pure. Original!

Dalam kapsul emas ini, ada dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel Raspberi yang membantu menegangkan, mencerahkan dan mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan di kulit muka.

Kapsul emas yang boleh bagi awet muda ni sebenarnya.

Ini juga antara rangkaian produk Youth yang SUPERB!

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Menjadikan kulit mempunyai tona warna yang sekata.

Untuk kesan yang lebih hebat, Kapsul emas ini bolej digunakan bersama rangkaian produk Youth yang lain, selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunkan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Superb ke tak superb setiap rangkaian produk Youth Shaklee ni?

Hah! Kak Marr nak bagitahu jugak ni...

Bulan ni sehingga Februari 2019 ada promosi Youth tau.
Promosi harga murah terlajak jatuh gaung namanya.



Berminat untuk dapatkan?

Meyh contact Kak Marr
011-33180074


===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU


MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU


Klik je link ini
http://cikmudacantikanda.wasap.my/

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau


Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda