Monday, 7 January 2019

Rangkaian Produk Youth Skincare dari Shaklee

Hai!

Dah baca tak entri sebelum ni?

Kak Marr ada kongsikan tentang Youth Skincare sebelum ni.
Kalau belum kenal, meyh berkenalan dulu dengan YOUTH SKINCARE ni..

Sebelum ni, Kak Marr ada bagitahu bahawa produk Youth Skincare ni tak ada banyak pun rangkaian produknya.

Jadinya, jom kita berkenalan dengan setiap satu produk Youth ni nak?

Apa yang ada dalam set Youth Skincare ni?



1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Day Cream / Age Defense Moisturizer SPF 50
5. Advance Renewal Night Cream
6. Radiance C+E



Jom kita melakan perkenalan kita...


1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER




Cleanser ni tidak mengandungi sabun tau. Ianya kombinasi daripada cleansing oil & cleansing gel.

Kenapa? Kenapa ada 2 kombinasi? Kenapa Shaklee tak buat satu je?

Shaklee buat dua kombinasi kerana cleansing oil membantu membuang segala make up dan kotoran di atas kulit muka. Manakala, cleansing gel pula membantu untuk kekalkan kelembapan pada kulit muka. Ianya tidak mengerinkan muka dan muka kita akan menjadi sangat lembut.


2.PERFECTING SKIN TONER



Ianya bertindak sebagai pembersih kali ke dua. Ia membantu membersihkan lagi kulit mati yang tertinggal selepas membasuh dengan cleanser. Selain itu, ianya juga melembapkan kulit, membekalkan nutrisi ke dalam kulit dan fungsinya yang paling utamanya adalah menutup liang roma.

Dalam toner ni ada ekstrak alga hijau. Tapi, dalam toner Youth ni ada 2 jenis alga hijau tau.kedua-dua ini membantu untuk melembapkan, mengurangkan inflamasi dan sensitif.


3. YOUTH ACTIVATING SERUM



Serum adalah antara produk yang superb di dalam Yuth ni. Kiranya HERO bagi pengguna Youth Skincare ni tau. Ianya mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk membantu membaharui sel yang telah rosak. Kiranya, kalau dalam cleanser, toner dan moisturizer da ada juga bahan yang bernama Youth Complex ni, tapi dalam serum ada 10x ganda kepekatan Youth Complex ni tau.

Nak cantik tak?

Macam mana nak cantik?

Kenalah baiki sel yang sedia ada dalam kulit muka dan dalam masa yang sama, kenalah hasilkan sel yang lebih sihat dengan menggunakan serum ni tanpa skip.

Hah! Youth Activatin Serum ni kena pakai dengan Age Defense Mineral Moisturizer tau. Sebabnya serum ni ada Vitamin A dan Vitamin A ni dia unstable bila kena dengan cahaya matahari. Jadinya, bila pakai serum ni kenalah pakai moisturizer sebagai pelindung UV untuk melindungi kulit dari terkena panahan sinaran matahari yang merosakkan kulit.


4. AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF50



Vitamin dan nutrien yang ada dalam Age Defense Moisturizer ini membantu untuk melembapkan kulit muka si pemakai dan ianya juga melindungi kulit daripada sinaran Ultra Violet (UV) denga SPF-50 tuuuu..

Shaklee sediakan spf-50 kerana UV di Malaysia ini terlalu tinggi. Ianya sangat sesuai digunakan oleh rakyat Malaysia. Dan yang paling best ialah...

Pelembap Youth ini ada pelindunga UVA & UVB beb!!

Apa tu UVA?

UVA ni ialah pancaran cahaya yang masuk melalui kulit dan terus merosakkan kolagen dan keanjalan kulit. Jika kita tidak melindungi kulit kita dari UVA ini, muka kita akan lebih cepat nampak tua akibat dari kerosakan kolagen dan keanjalan yang ada dalam kulit kita.

UVB pula ialah pancaran yang sering menyerang permukaan kulit luar. Itulah yang akan menyebabkan kulit kita sunburn. Sebab kulit kita terkena sinaran UVB secara terus kerana pelindungan.

Sayangilah kulit anda!


5. ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM - LIGHT



Advanced Renewal Night Cream - Light adalah krim malam yang bertekstur lebih ringan dan sesuai untuk kulit yang lebih muda. Sesuai untuk meraka yang berkulit biasa kulit berjerawat, kulit sederhana kering, kulit berminyak, kulit sensitif dan kulit usia muda seperti 20an-30an.

Krim malam ini menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Krim malam ini mengandungi campuran bahan botani yang membantu menghasilkan kolagen dan keanjalan kulit yang akan membuatkan kulit kelihatan lebih muda, lembut, halus dan glowing.

Itulah sebabnya, bila bangun dari tidur, kulit muka kita akan rasa lebih segar, lebih lembut dan lebih anjal.


6. ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM - RICH




Advanced Renewal Night Cream - Rich adalah krim malam yang bertekstur lebih pekat dan sesuai untuk kulit yang lebih berusia. Ianya kaya dengan kelembapan. ia sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering, mereka yang berada di kawasan yang sejuk dan kering, selalu tidur di dalam bilik berhawa dingin dan juga mereka yang mempunyai kulit matang adtara usian 40an dan lebih.

Krim malam ini menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Krim malam ini diformulasikan dengan shea butter dan jojoba yang membantu melembapkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit.

Alga marin juga telah ditambah dengan antioksida yang kaya dengan vitamin ke dalam krim malam ini. Ianya membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Itulah sebabnya, bila bangun dari tidur, kulit muka kita akan rasa lebih segar, lebih lembut dan lebih cerah.


7. RADIANCE C+E



Tahu tak?

pengguna tegar Shaklee panggil Radiance C+E ni kapsul emas tau. Sebab di dalamnya ada Vitamin C dan Vitamin E yang pure. Original!

Dalam kapsul emas ini, ada dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel Raspberi yang membantu menegangkan, mencerahkan dan mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan di kulit muka.

Kapsul emas yang boleh bagi awet muda ni sebenarnya.

Ini juga antara rangkaian produk Youth yang SUPERB!

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Menjadikan kulit mempunyai tona warna yang sekata.

Untuk kesan yang lebih hebat, Kapsul emas ini bolej digunakan bersama rangkaian produk Youth yang lain, selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunkan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Superb ke tak superb setiap rangkaian produk Youth Shaklee ni?

Hah! Kak Marr nak bagitahu jugak ni...

Bulan ni sehingga Februari 2019 ada promosi Youth tau.
Promosi harga murah terlajak jatuh gaung namanya.



Berminat untuk dapatkan?

Meyh contact Kak Marr
011-33180074


===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU


MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU


Klik je link ini
http://cikmudacantikanda.wasap.my/

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau


Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda


















No comments:

Post a Comment