Monday, 7 January 2019

YOUTH SKINCARE by Shaklee

Ada yang masih tercari-cari skincare apa yang terbaik untuk kulit muka?

Untuk kulit muka yang berminyak?
Untuk kulit muka yang kering?
Untuk kulit muka yang sensitif?
Untuk kulit muka kombinasi?

Hah!! Sini!
Kak Marr ada satu skincare yang terbaik untukl semua jenis kulit yang Kak Marr nak syorkan kepada anda semua tidak kira peringkat umur.
Janji nak nampak muda 10 tahun. MESTI gunakan skincare ini!



Inilah Youth Skincare Shaklee yang Kak Marr nak syorkan kepada semua!!

AMARAN KERAS!!
SILA BACA SAMPAI HABIS!!

Nanti tak baca habis, awak-awak semua tak dapat tidur dengan lena pula.

Sebab dah jumpa skincare yang terbaik, tapi tak tahu tentang skincare itu dan terus tertanya-tanya hingga bawa ke mimpi.

Kan susah nanti kan? 😉


Hah ni! Kak Marr nak kongsikan dengan semua...
Supaya anda semua tahu Kenapa YOUTH Skincare ini adalah YANG TERBAIK untuk semua.

Bakal menjadi pilihan no 1 di hati semua orang di dunia ini.

Hah, iye lah.. Semua orang dekat dunialah sebabnya Youth Skincare ni sesuai untuk semua jenis kulit hah!

Okay..
Meyh Kak Marr nak mulakan perkongsian tentang Youth Skincare ni.
Janji ye, baca sampai habis.



Apa Itu YOUTH Complex ni?

Youth Complex ini adalah produk penjagaan kulit yang dihasilkan oleh Shaklee yang menggunakan 100% bahan daripada tumbuhan. Ianya mengambil masa sehingga 8 tahun untuk dihasilkan bagi mendapatkan produk yang terbaik. Bukan hari ni rasa nak keluarkan produk penjagaan kulit, esok terus zassss.. Ada di pasaran.

Tidak ea. Tidak sama sekali. Inilah Shaklee.. Sebarang produk yang ingin dikeluarkan, ianya mestilah dikaji dahulu dalam tempoh masa yang panjang bagi mendapatkan keberkesanan yang terbaik bagi semua orang.

Eh! Bukan takat nak buat produk, lepas tu main kaji-kaji, test dekat orang untuk dapatkan testimoni. NOPE! Bukan tu aje tau. Shaklee buat uji kaji siap mengukur dengan data klinikal berdasarkan FAKTA, dibuktikan oleh sains. Youth Complex dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa beb!

Itulah Shaklee yang terlalu teliti dalam menghasilkan sesuatu selain obses dengan mendapatkan BUKTI.

Sebenarnya, CEO Shaklee sendiri, Mr Roger Barnett yang meminta scientist Shaklee untuk mengeluarkan satu produk penjagaan muka yang khas untuk membantu semua orang terutamanya golongan wanita untuk nampak lebih muda
(Looks Younger Longer)




SKIN AGE INDEX



Inilah dia skin analysis machine. Untuk apa mesin ini digunakan?
Mesin ini digunakan untuk mengetahui keadaan kulit sesorang individu.
Ini mesin analisa kulit yang terbaru di Shaklee.
Shaklee juga ada menggunakan satu lagi kaedah iaitu skin age index untuk mendapatkan kiraan yang lebih terperinci.

Hah meyh Kak Marr nak cerita...
Tahu tak? Tak ada lagi tau, mana-mana company yang buat skin age index ni tau kecuali Shaklee. Kalau ada pun company lain yang buat, contoh macam company johnson & johnson, tu pun dilakukan dengan parameters yang sangat terhad.


Macam mana Shaklee lakukan?














Dah tengok testimoni-testimoni hebat ini?

Meyh Kak Marr nak sambung macam mana shaklee jalankan skin age index ini.

Shaklee dah tahu dah sebenarnya yang Youth ni memang mampu dan akan berjaya transform kulit para pengguna Youth ni. Shaklee pun percaya dan tahu bahawa para pengguna juga boleh lihat sendiri perubahan pada wajah mereka sendiri setelah menggunakan Youth Skincare ni.

Tapi,  macam mana Shaklee nak buktikan yang memang Youth ni betul-betul boleh buat kulit muka jadi lebih muda? Memang nampak keberkesanannya?

Hahhhhhh
Dari sinilah bermula segalanya...

Shaklee bekerjasam dengan Clinical Research Organisations yang berpusat di Texas, USA. This organisation works globally, mereka sebenarnya dah buat terlalu banyak brand research seluruh dunia!

Age skin index ni banyak melibatkan mathematical equation daripada scientific data tau.
So?

Meyh kita tengok macam mana shaklee lakukan.

Clinical study yang Shaklee jalankan untuk kajian ke atas Youth Complex ini melibatkan data seramai 100 wanita, yang melibatkan wanita di Eropah dan di Asia.
Shaklee mengambil 20 orang bagi setiap peringkat umur..


20 tahun (20 orang)
30 tahun (20 orang)
40 tahun (20 orang)
50 tahun (20 orang)
60 tahun (20 orang)


Dari semua data yang telah dikumpulkan oleh Shaklee ini, mereka mengukur 8 tanda utama yan g menyebabkan penuaandengan factaul clinical data iaitu


👉 Wrinkles / kedutan
👉 Pores size / saiz pori
👉 Skin tone / kesekataan warna kulit
👉 Firmness / keanjalan kulit
👉 Pigmentation / jeragat
👉 Skin texture / tekstur kulit
👉 Radiance / keserian kulit
👉 Sagging / kekenduran

Nak tahu tak? Apa keputusan dari ujian ini?

100% wanita yang melalui ujian ini TERBUKTI  mempunyai kulit yang lebih muda dalam masa 7 hari sahaja!

100% tau!

Bukan 99.9% bukan 99% atau 89%
NOPE!

Dan....


Dengan penggunaan Youth Skincare ini secara berterusan. 2/3 daripada wanita ini mengalami kulit wajah yang lebih muda 10 tahun beb!! Dahsyat kan?

Jangan tak tahu pula, Shaklee dan paten kan tau Youth ni. Ada 8 paten yang sedang pending buat masa ni, company lain tak boleh tiru & awak semua tak akan dapat semua ni dengan produk lain. Kiranya, tidak akan ada produk lain yang boleh menandingi Youth Complex ini tau.








A REVOLUTIONARY BREAKTHROUGH

Penemuan unggul dunia sains dan kecantikan


Selepas vivix menjadi revolutionary breakthrough untuk anti aging di peringkat sel, Kini, Youth pula menjadi revolutionary breakthrough untuk anti aging di peringkat kulit.



Setiap satu produk Youth, dari pencuci (cleanser) sampailah ke krim di formulasi khas untuk menghalang kulit muka dari pelbagai faktor penuaan.
Antaranya seperti..

✔️ Cara hidup kita yang tidak sihat, stress, kurang tidur, melakukan aktiviti luar dan sebagainya.
✔️ Faktor persekitaran yang tercemar
✔️ Penuaan semulajadi




Bahan-Bahan dalam YOUTH Complex









Ini adalah antara bahan utama yang ada di dalam YOUTH Complex ni.

Dah baca? Dahsyat tak?


Ini adalah contoh uji kaji yang dijalankan dengan menggunakan bahan utama yang ada di dalam Youth Complex. Ini bukti klinikal ye, bukan main buat ajo.
Bila letak ekstrak buah shisandra pada sel, perubahan telah berlaku pada sel tersebut.
Nampak kan?




Ini adalah rangkaian produk Youth Shaklee



Eksklusif kan?

Produk Youth ni sangat simple, boleh digunakan oleh sesiapa pun tidak kira jenis kulit yang macam mana, jantina apa, dan pelbagai lagi. Shaklee nak memudahkan semua orang supaya tidak berasa susah untuk mencari skincare yang sesuai untuk kulit muka.

Apa yang ada dalam set YOUTH Complex ni sebenarnya?

Nampak macam banyak je.

Eh! Tak banyaklah. Ada 6 aje.

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Day Cream / Age Defense Moisturizer SPF 50
5. Advance Renewal Night Cream
6. Radiance C+E


Tak banyak kan?

Awak nak kenal tak setiap rangkaian produk Youth Complex ni?
Meyh singgah SINI.

Nanti jangan lupa tau, berkenalan sekali dengan setiap produk yang ada dalam set Youth Skincare ni..

Sampai sini aje la dulu entri kita untuk hari ni ye..
Nanti kita jumpa lagi.



===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU

MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU


Klik je link ini
http://cikmudacantikanda.wasap.my/

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau

Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda

No comments:

Post a Comment