Sunday, 10 February 2019

Kursus Mobile Spa Termurah 2019

Assalamualaikum!

Selamat berhujung minggu...


Eh! Awak!

Hujung-hujung minggu ni, habiskan duit ke tu?
Kami geng The Walking Beauty (TWB) ni asalkan hujung minggu je, konpem buat duit๐Ÿ™Š


Tak caye?



Ni baru semalam terjadi. Asal cuti je, layan customer. Memang berkepok la duit kakak kita sorang ni. Untung betul join TWB ni kan๐Ÿ˜‰


Eh! Kenapa uollz kena join TWB ni?



Hah ni, Kak Marr nak share sesuatu yang tersangatlah best untuk tahun 2019 ni..



Untuk tahun baru ni, tahun 2019, TWB mengeluarkan pakej training spa yang terbaru tau!

Pakej yang tersangat murah jika nak dibandingkan dengan apa yang uollz akan dapat dengan bayaran yang uollz buat.


Meyh tengok pakej terbaru dari TWB๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Dengan bayaran RM2,999, ini yang uollz akan dapat??

Tadaaaaa!!

Inilah produk-produk dan peralatan yang uollz akan dapat
Pakej serba lengkap untuk kecantikan dan kepuasan bakal customer dan bakal beautician yang menyertai TWB. Pakej ini juga lengkap dengan peralatan.
Senang!


Uollz join, uollz terus boleh jalankan home and mobile spa uollz sendiri..



Eh! Untuk pengetahuan uollz jugak. Dengan bayaran RM2,999 ni, uollz bukan setakat dapat produk dan peralatan ni aje tau.



Uollz akan belajar 5 courses tentang spa + 1 course tentang Make Over!!



Murah sangat dah weyh!!

Dapat belajar 5 ilmu spa, 1 ilmu make over, dapat peralatan mobile spa, dapat lagi produk sekali. Memang pakej cuci kaki lah orang tua-tua cakap.


Apa yang uollz akan dapat? Apa je yang ada dalam pakej yang lengkap ni?



Harga Pakej TWB: *RM2,999*

Apa yang uollz akan dapat??

๐Ÿ‘‰Youth Skincare
๐Ÿ‘‰Eye Treatment
๐Ÿ‘‰Natural Scrub
๐Ÿ‘‰Natural Masker

Dan produk-produk Shaklee lain yang sangat superb, yang bakal digunakan dalam 5 kursus Spa TWB

- - - - - - - - - -

Uollz akan dapat juga:

๐Ÿ‘‰Trolley Beg SPA
๐Ÿ‘‰Skin Analyzer
๐Ÿ‘‰Ion massage
๐Ÿ‘‰Trial kit Spa
๐Ÿ‘‰Sijil
- - - - - - - - - -
*Belajar 5+1 courses*

*-Relaxing facial*
*-Body Scrub*
*-Aura Bath*
*-Hands & Foot Spa*
*-Sauna*

*+1 how to set up home & mobile spa*

*๐ŸŒนBONUS๐ŸŒน*

✔ module lengkap
✔ support group
✔ beauty products lengkap
✔ basic tools
✔ lifetime coaching
✔ income 6 penjuru

*-habis training dah terus boleh run spa-*



Eh! Jangan tak tahu plak. Uollz akan dapat sijil sekali tau.

Macam depa ni hah.



Best tau!



Tapi, uollz akan dapat selepas selesai training la.

Tak Training lagi, macam mana nak dapat sijil ni kan๐Ÿ™Š



Mesti ada juga yang tertanya-tanya.

Berapa hari nak kena belajar ni?


Betul tak?



๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰



Kak Marr bukan ahli nujum tapi Kak Marr beautician yang berpengalaman menjalankan training. Memang ramai yang akan tanya soalan yang sama๐Ÿ™Š



Untuk pengetahuan uollz semua, training ni akan dijalankan dalam masa sehari je. Bukan belajar teori ye. Orang cakap, biasa sehari ni, teori boleh la.



NO!



Kami akan ajar secara praktikal.

One to one.
Face to face.


Jangan pelik.



Kalau kelas spa diluar,

kebanyakkannya mereka akan buat kelas minimum 10 orang dan ajar 10 orang sekaligus.


Kita berbeza ye.

Kita akan ajar uollz personally sampai uollz dapat apa yang kita ajarkan.
Kiranya belajar sampai pandai la.
Gittew


Macam kakak kita ni.




Memang kami sebagai trainer dalam TWB ni akan ajar uollz sampai pandai. Walaupun uollz pandai ke, tak pandai ke bab spa-spa ni. Kami akan ajar sampai pandai. Buka setakat tu je, kami juga akan ajar cara nak dapatkan customer, marketing, nak dapatkan income 6 penjuru.



Eh! Semua bendalah kami akan ajar.



Mesti ada juga yang tertanya.

Boleh ke semua benda nak belajar dalam sehari?


Opkos la BOLEH!



Sebab TWB juga ada menyediakan modul macam buku yang kakak kita ni pegang.




Dah tu, dapat lagi e-book marketing macam kakak kita yang ni dapatkan.




Hah! Yang dekat bawah ni plak?

Inilah sijil yang kami akan berikan sekali selepas selesai training.


Uollz jangan risau.
Kalau da yang terlintas difikiran


"Susahlah kalau semuanya belajar sehari, lepas tu kalau tak ingat? Macam mana?"



Untuk pengetahuan semua juga, TWB juga ada menyediakan support group di facebook. Sebarang masalah atau kemusykilan atau apa-apa sekali pun, uollz semua boleh refer dan bertanyakan di sana. 



Jangan risau juga.

Masing-masing akan ada ketua yang akan jaga uollz selamanya.


Kiranya ada tok guru masing-masing.



Kalau uollz berdaftar melalui Kak Marr, Kak Marr la akan jadi mentor untuk uollz.




Okay!

Settle part training one to one.


Now, Kak Marr nak bagitahu uollz tentang 1 course istimewa ni.

Course baru yang sangat membantu kita semua. Untuk jadi lebih berkeyakinan tinggi.


Iyelah

Kita kan nak jadi beautician.
Juru Kecantikan.


Lepas je habis training spa, uollz boleh set satu tarikh untuk menjalani course istimewa ini pula.



Training Make up & Overall Image










Ini diantara para peserta TWB yang telah menyertai kursus Make Over Make up & Overall Image
Best kan?



Dapat belajar buat duit dengan segala kelengkapan disediakan pada harga mampu milik. Dah tu, dapat ubah penampilan menjadi lebih cantikkk pulop!



Rugi siapa yang lepaskan peluang ini.



Masih ragu-ragu untuk menyertai TWB?



Hah meyh singgah sini๐Ÿ‘‡









Kak Marr berani katakan, uollz takkan sama sekali rugi bia join TWB ni.



Macam Kak Marr



Sampai satu tahap, memang duit sentiasa datang sendiri.๐Ÿ™Š





===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......


Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..


ATAU



MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.



ATAU



Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan


011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU



Klik je link ini

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE


atau



Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda












Wednesday, 6 February 2019

Impian Saya Pada Tahun 2019

Impian?

Kenapa perlu ada impian?

Ini kerana setiap kejayaan bermula dengan sebuah impian. Tiada impian, maka tiada kejayaan yang akan dikecapi.

Percaya tak?

Hah!
Korang mesti selalu dengar kisah Thomas Alva Edison dan Mat Jenin kan?


Thomas Alva Edison terlebih dahulu menggambarkan suatu hari dia pasti berjaya mencipta mentol sebelum gagal beribu kali. Bezanya Mat Jenin dengan mereka yang berjaya adalah Mat Jenin tidak menukar angan-angan dan impiannya kepada satu bentuk matlamat. Dia juga tidak pernah merangka perancangan bagaimana memnuhi impian hatinya dan menunggu sahaja supaya satu keajaiban berlaku atas dirinya.

Korang yang mana satu?

Mungkin dulu Kak Marr adalah Mat Jenin ketika tiada sifu hebat seperti Master Ainul Shahrazad dan Master Athirah Tieramiessyou.



Ini adalah adik beradik Master Ainul dan Master Athirah.
Master Ainul (tudung biru). Master Athirah (tudung coklat cair).
Kak Sya (tudung coklat pekat). Aimi (tudung putih).

Hurmmmm...
Kalau korang nak tahu..
Kak Marr dah jadi macam Thomas Alva Edison dah. Sebab sekarang ni dah berangan dah, dah ada impian, dan sekarang tengah buat, buat dan buat lagi sampai segala impian akan menjadi kenyataan.
Bagi Kak Marr, semua yang Kak Marr impikan, nothing impossble to achieve it!
We have Allah. Tempat memohon. Pohon dengan Sang Pencipta, yang Maha Kaya!

Apakah IMPIAN Kak Marr pada tahun 2019 ini?

Impian Kak Marr yang terbesar untuk tahun 2019 adalah bawa mak ayah, mak ayah mertua dan husband pergi mengerjakan umrah.


Itu memang impian Kak Marr sejak dari 2017 lagi.

Tapi, Allah belum bagi lagi. Allah is The Best Planner.
Kak Marr tahu, Allah akan bagi dekat Kak Marr.
Allah akan makbulkan impian yang satu ni.
Allah akan jemput kami bersama-sama ke rumahNya.

Mak ayah dan mak ayah mertua Kak Marr dah tak kuat. 7 series dah mereka ni.

Itulah sebabnya, Kak Marr nak sangat tunaikan hajat mereka dengan duit Kak Marr sendiri. Mengerjakan umrah bersama. Duduk hitel yang paling dekat dengan Masjidil Haram dan Masjid Nabawi. Untuk memudahkan kami beribadah di sana.

Ya Allah. Seronoknya hati. Dapat duduk hotel dekat. Dapat pergi dengan mereka yang kita sayang. Fokus beribadah.


Semoga ianya menjadi satu kenyataan.


Apa impian Kak Marr yang seterusnya untuk tahun 2019 ni?


Tadaaa!!!



Yes!!


Rumah!!


Kak Marr target nak beli rumah kos rendah untuk disewakan.


Kak Marr nak beli rumah dengan statement shaklee weyh!!

Mesti korang tak percayakan?

Jangan tak tahu plak. Shaklee ni, ada bonus statement tau. Ianya sangat laku.

Nak buat pinjaman apa pun, inshaAllah, kena gaya. Konpem luluih!!

Best kan buat Shaklee..


Semuanya ada dengan Shaklee..


Kak Marr nak beli rumah kos rendah untuk disewakan semula bagi mendapatkan pendapatan pasif. Best tau. Hat ni baru betul, goyang kaki duit boleh masuk๐Ÿคฃ


๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š


Impian Kak Marr yang seterusnya?


Apa agak-agaknya?


Hahh!
Bagi korang, mungkin lahh

"hekk eleyh Kak Marr, iPhone pun tak mampu ke?"


Kemonnn la beb!

Kak Marr nak nak beli dengan duit sendiri. Kak Marr nak beli dengan bonus shaklee. Baru masyuk!!

Kak Marr minat iPhone ni, bukan sebab apa-apa pun๐Ÿคฃ

Kak Marr pun pwncinta android sebenarnya๐Ÿ™Š

Cuma, Kak Marr teringin sangat nak buat video. Memang recommended guna iPhone kalau nak buat video best-best. So, zasss!


Masukkan lah dalam wishlist. InshaAllah, boleh dapat punya!!


Hurmmm..

Apa lagi impian Kak Marr untuk tahun ni?
Korang agak-agak? Apa lagi?


Yes!!


Kak Marr nak ada saving 10k per year!!


Walaupun, Kak Marr hanya la suri rumah. Yang menjalankan spa & confinement service. Tak mustahil, Kak Marr boleh ada simpanan lebih dari 10k per year.


Semuanya dari Allah.


Last but not least..

Impian ni tersangatlah besar jugak bagi Kak Marr as Distributor Shaklee..


Kak Marr target September 2019 ini, rank Kak Marr akan berubah dari Senior Supervisor ke Coordinator dan mempunyai organisasi yang besar..


Ini adalah lima impian Kak Marr yang paling besar.


Sebelum Kak Marr buat bisnes shaklee dan join The Walking Beauty ni, Kak Marr tak pernah ada impian yang besar-besar. Impian biashe biashe aje.


Sekarang ni, Kak Marr berani berimpian dengan impian yang mungkin bagi orang, agak susah, payah atau mungkin dikatakan mustahil.


Tapi bagi Kak Marr

Segalanya tiada yang mustahil.

Sebab?


Kak Marr ada Allah!!


Korang ada impian tak?


Kak Marr doakan semoga segala impian korang untuk tahun 2019 ni akan tercapai juga.

Aaamin






Saturday, 2 February 2019

Why I Love TWB Family

The Walking Beauty



Indah nama diberi. Seindah Founder yang telah memberikan nama keluarga ini.


Cantik kan Founder projek ni?

Hmmmm..

Untuk pengetahuan semua....

The Walking Beauty

Adalah sesuatu nama yang buka lagi asing di kalangan rakyat Malaysia

Ada suka, ada duka

Cerita yang pelbagai dengan The Walking Beauty

Itulah kami
Keluarga The Walking Beauty





Biar gambar berbicara, betapa gembiranya kami sekeluarga.

Saya?


Saya Nur Maryadah

Gelaran manja yang selalu saya gunakan adalah 'Kak Marr'

Kak Marr merupakan ahli The Walking Beauty juga.
Cuma tidaklah sehebat orang lain.
Tapi, Kak Marr tetap hebat sebenarnya tau.
Kalau tidak, Kak Marr mesti tak tersenarai dalam TWB Family ni.

Kak Marr gembira bila ada The Walking Beauty Family ni.

Kenapa?

Bermula dari Jun 2016 Kak Marr membuat keputusan bijak untuk menyertai The Walking Beauty (TWB) ni.

Alhamdulillah, tahun 2019 adalah tahun ketiga kebersamaan Kak Marr dengan TWB Family ni.

Kenapa TWB Family ni sangat happening?

Walaupun ada pelbagai badai melanda, kami tetap bersatu dan semuanya dapat diatasi sebaik-baiknya. Tambahan pula, kami ada tulang belakang (founder) yang tersangat kuat semangatnya.

TWB Family pula tidak pernah membiarkan setiap ahli di antara kami terkontang kanting sendirian. Founder sediakan pelbagai medium untuk kami bersatu, sentiasa bersama.

Founder selalu buat event untuk kami. Selalu bagi reward bagi mereka yang perform.

Eh! Memang BEST la join TWB ni sebenarnya.

Bukan setakat tu je. Ilmu yang dibekalkan sejak dari join pada mulanya, memang sangat membantu sampai bila-bila.
Sebab apa?

Ilmu tu la yang paling berharga.
Kami panggil ilmu buat duit.

Ada je ilmu ni, ilmu ni akan membantu kita buat duit dengan sendirinya.

Percaya tak?

Mesti korang tak percayakan?

Korang ken ajoin dulu TWB, baru korang dapat rasakan apa yang kami rasakan.

Kenapa kami katakan

Join TWB ni

Memang takkan menyesal
Memang BEST ever!
Memang berbaloi
Memang sangat membantu
Memang pilihan terbaik!

Anyone yang nak join TWB ni..

Boleh contact Kak Marr
011-33180074


===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU


MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU


Klik je link ini
http://cikmudacantikanda.wasap.my/

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau


Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda