Sunday, 10 February 2019

Kursus Mobile Spa Termurah 2019

Assalamualaikum!

Selamat berhujung minggu...


Eh! Awak!

Hujung-hujung minggu ni, habiskan duit ke tu?
Kami geng The Walking Beauty (TWB) ni asalkan hujung minggu je, konpem buat duit๐Ÿ™Š


Tak caye?



Ni baru semalam terjadi. Asal cuti je, layan customer. Memang berkepok la duit kakak kita sorang ni. Untung betul join TWB ni kan๐Ÿ˜‰


Eh! Kenapa uollz kena join TWB ni?



Hah ni, Kak Marr nak share sesuatu yang tersangatlah best untuk tahun 2019 ni..



Untuk tahun baru ni, tahun 2019, TWB mengeluarkan pakej training spa yang terbaru tau!

Pakej yang tersangat murah jika nak dibandingkan dengan apa yang uollz akan dapat dengan bayaran yang uollz buat.


Meyh tengok pakej terbaru dari TWB๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Dengan bayaran RM2,999, ini yang uollz akan dapat??

Tadaaaaa!!

Inilah produk-produk dan peralatan yang uollz akan dapat
Pakej serba lengkap untuk kecantikan dan kepuasan bakal customer dan bakal beautician yang menyertai TWB. Pakej ini juga lengkap dengan peralatan.
Senang!


Uollz join, uollz terus boleh jalankan home and mobile spa uollz sendiri..



Eh! Untuk pengetahuan uollz jugak. Dengan bayaran RM2,999 ni, uollz bukan setakat dapat produk dan peralatan ni aje tau.



Uollz akan belajar 5 courses tentang spa + 1 course tentang Make Over!!



Murah sangat dah weyh!!

Dapat belajar 5 ilmu spa, 1 ilmu make over, dapat peralatan mobile spa, dapat lagi produk sekali. Memang pakej cuci kaki lah orang tua-tua cakap.


Apa yang uollz akan dapat? Apa je yang ada dalam pakej yang lengkap ni?



Harga Pakej TWB: *RM2,999*

Apa yang uollz akan dapat??

๐Ÿ‘‰Youth Skincare
๐Ÿ‘‰Eye Treatment
๐Ÿ‘‰Natural Scrub
๐Ÿ‘‰Natural Masker

Dan produk-produk Shaklee lain yang sangat superb, yang bakal digunakan dalam 5 kursus Spa TWB

- - - - - - - - - -

Uollz akan dapat juga:

๐Ÿ‘‰Trolley Beg SPA
๐Ÿ‘‰Skin Analyzer
๐Ÿ‘‰Ion massage
๐Ÿ‘‰Trial kit Spa
๐Ÿ‘‰Sijil
- - - - - - - - - -
*Belajar 5+1 courses*

*-Relaxing facial*
*-Body Scrub*
*-Aura Bath*
*-Hands & Foot Spa*
*-Sauna*

*+1 how to set up home & mobile spa*

*๐ŸŒนBONUS๐ŸŒน*

✔ module lengkap
✔ support group
✔ beauty products lengkap
✔ basic tools
✔ lifetime coaching
✔ income 6 penjuru

*-habis training dah terus boleh run spa-*



Eh! Jangan tak tahu plak. Uollz akan dapat sijil sekali tau.

Macam depa ni hah.



Best tau!



Tapi, uollz akan dapat selepas selesai training la.

Tak Training lagi, macam mana nak dapat sijil ni kan๐Ÿ™Š



Mesti ada juga yang tertanya-tanya.

Berapa hari nak kena belajar ni?


Betul tak?



๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰



Kak Marr bukan ahli nujum tapi Kak Marr beautician yang berpengalaman menjalankan training. Memang ramai yang akan tanya soalan yang sama๐Ÿ™Š



Untuk pengetahuan uollz semua, training ni akan dijalankan dalam masa sehari je. Bukan belajar teori ye. Orang cakap, biasa sehari ni, teori boleh la.



NO!



Kami akan ajar secara praktikal.

One to one.
Face to face.


Jangan pelik.



Kalau kelas spa diluar,

kebanyakkannya mereka akan buat kelas minimum 10 orang dan ajar 10 orang sekaligus.


Kita berbeza ye.

Kita akan ajar uollz personally sampai uollz dapat apa yang kita ajarkan.
Kiranya belajar sampai pandai la.
Gittew


Macam kakak kita ni.




Memang kami sebagai trainer dalam TWB ni akan ajar uollz sampai pandai. Walaupun uollz pandai ke, tak pandai ke bab spa-spa ni. Kami akan ajar sampai pandai. Buka setakat tu je, kami juga akan ajar cara nak dapatkan customer, marketing, nak dapatkan income 6 penjuru.



Eh! Semua bendalah kami akan ajar.



Mesti ada juga yang tertanya.

Boleh ke semua benda nak belajar dalam sehari?


Opkos la BOLEH!



Sebab TWB juga ada menyediakan modul macam buku yang kakak kita ni pegang.




Dah tu, dapat lagi e-book marketing macam kakak kita yang ni dapatkan.




Hah! Yang dekat bawah ni plak?

Inilah sijil yang kami akan berikan sekali selepas selesai training.


Uollz jangan risau.
Kalau da yang terlintas difikiran


"Susahlah kalau semuanya belajar sehari, lepas tu kalau tak ingat? Macam mana?"



Untuk pengetahuan semua juga, TWB juga ada menyediakan support group di facebook. Sebarang masalah atau kemusykilan atau apa-apa sekali pun, uollz semua boleh refer dan bertanyakan di sana. 



Jangan risau juga.

Masing-masing akan ada ketua yang akan jaga uollz selamanya.


Kiranya ada tok guru masing-masing.



Kalau uollz berdaftar melalui Kak Marr, Kak Marr la akan jadi mentor untuk uollz.




Okay!

Settle part training one to one.


Now, Kak Marr nak bagitahu uollz tentang 1 course istimewa ni.

Course baru yang sangat membantu kita semua. Untuk jadi lebih berkeyakinan tinggi.


Iyelah

Kita kan nak jadi beautician.
Juru Kecantikan.


Lepas je habis training spa, uollz boleh set satu tarikh untuk menjalani course istimewa ini pula.



Training Make up & Overall Image










Ini diantara para peserta TWB yang telah menyertai kursus Make Over Make up & Overall Image
Best kan?



Dapat belajar buat duit dengan segala kelengkapan disediakan pada harga mampu milik. Dah tu, dapat ubah penampilan menjadi lebih cantikkk pulop!



Rugi siapa yang lepaskan peluang ini.



Masih ragu-ragu untuk menyertai TWB?



Hah meyh singgah sini๐Ÿ‘‡









Kak Marr berani katakan, uollz takkan sama sekali rugi bia join TWB ni.



Macam Kak Marr



Sampai satu tahap, memang duit sentiasa datang sendiri.๐Ÿ™Š





===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......


Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..


ATAU



MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.



ATAU



Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan


011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU



Klik je link ini

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE


atau



Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda












No comments:

Post a Comment