Wednesday, 20 March 2019

Bisnes Mobile Spa Satu Pelaburan Bisnes Yang Bijak

Orang melayu sekarang terlalu suka dengan pelaburan yang cepat mendatangkan keuntungan kan?
Siapa yang tak suka, labur sikit,
Boleh dapat pulangan yang berlipat kali ganda dalam jangka masa yang pendek.
Betul tak?


Orang melayu terlalu mudah percayakan pelaburan umpama skim cepat kaya berbanding pelaburan bijak kan?

Tapi yang peliknya.
Kalau kita rekemen pelaburan yang bijak?
1001 soalan yang akan muncul di kepala.

Kak Marr tak nak cerita kan tentang pelaburan cepat kaya.
Kak Marr nak kongsikan pada korang, untuk buka mata korang tentang pelaburan bijak seumur hidup.

Gittewww..


Korang mesti tak percaya kan?
Kalau Kak Marr cakap, The Walking Beauty adalah satu projek pelaburan bijak seumur hidup..
Korang percaya tak?

Tak apa.
Meyh Kak Marr kongsikan secara ringkasnya kisah pembabitan Kak Marr dalam bidang spa ni.

Kalau nak baca lebih lanjut, meyh singgah SINI

Pada tahun 2016 pada asalnya, Kak Marr tidak mempunyai sebarang pekerjaan.
Masa ni, Kak Marr tak terfikir pun bahawa kemahiran tu tersangatlah penting.

Kak Marr pun usha TWB ni dari rakan-rakan dan kenalan di Facebook.
Lama tau.

Bermula pada tahun 2015 lagi Kak Marr dah usha.
Fikir dan fikir lagi. Nak ke tak nak join TWB ni.

Akhirnya, pada Mei 2016 Kak Marr buat keputusan untuk menyertai projek TWB ni.
Masa nak join ni tak fikir panjang dah. Sebab dah lebih setahun dah Kak Marr dok perhatikan aje mereka yang dah join TWB ni.

Kak Marr jadi panaih bontot tengok hasil yang depa dapat.

Dah tu, harga pakej pula makin mahaii weyhhh!!
Rugi masa, rugi duit masa dok perhati kan tu..

Dah..
Memang tak boleh jadi dahh

Tanpa fikir panjang lagi, terus decide untuk join.

Masa ni, Kak Marr tak nampak lagi.
Apa hasil yang Kak Marr akan dapat.
Kak Marr tak nampak lagi bijak ke tidak keputusan yang Kak Marr buat ni.

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Setelah hampir 3 tahun bersama TWB ni, memang segala perbelanjaan hidup Kak Marr boleh dikatakan totally adalah duit hasil dari 6 penjuru pendapatan yang TWB sediakan.

Lepas nampak hasilnya ni lah yang buat Kak Marr lebih yakin bahawa

Inilah pelaburan yang teramat bijak seumur hidup.

Kenapa Kak Marr cakap menyertai TWB ni adalah pilihan pelaburan yang teramat bijak?

Hahh
Meyh Kak Marr kongsikan dengan semua.
Mesti korang tak tahu.

Yang paling utama adalah MODAL YANG RENDAH.

Yessss. Memang kena ada modal.
Cumanya...

Korang tak perlukan modal yang besar pun untuk menyertai TWB ni sebenarnya.
Taklah sebesar modal untuk menyertai kelas-kelas diluar sana.
Dan tidaklah juga sebesar modal untuk membuka kedai spa.

Sebab apa Kak Marr cakap belajar dengan TWB ni tersangatlah murah?
Mudah dan lengkap?


Inilah pakej belajar buat duit dengan mobile spa TWB yang terbaru.
Korang boleh pilih antara Pakej A atau Pakej B.

Kedua-dua pakej ini sangat memudahkan korang untuk menjalankan bisnes mobile spa selepas tamat mengikuti kursus dari TWB ni.

Kenapa Kak Marr cakap pakej-pakej belajar dengan TWB ni mudah dan lengkap?
Perasan tak?

Belajar dengan TWB ni, bukan setakat dapat belajar ilmu spa tau. Ilmunya pula bukan satu tapi LIMA weyh!!

Korang juga akan dibekalkan dengan peralatan asas yang sering digunakan untuk menjalankan bisnes mobile spa ni tau.

Korang juga akan dibekalkan dengan sijil tamat belajar dan juga produk yang TERBAIK dunia!

Kalau pilih Pakej B?
Ada pula extra ilmu yang berharga RM1k++ weyhhh.

Korang rasa la kan..
Apa yang TWB berikan ni, tak berbaloi ke dengan apa yang korang laburkan?
Tu baru Kak Marr ceritakan tentang modal.

Nak tahu kenapa kursus spa TWB adalah kursus yang termurah?
Meyh singgah SINI

Ada banyak lagi BENEFIT/FAEDAH lain yang korang akan dapat selepas menyertai TWB ni tau.

Next entri ni Kak Marr kongsikan setiap kebaikan yang korang akan rasakan bila menyertai TWB ni.

Tunggu tau.

Eh jap.

Kalau korang masih tak percaya lagi..

Hah meyh singgah SINI
Tengok lah kejayaan kami yang telah membuat keputusan untuk menyertai TWB ni



Setakat ni je dulu perkongsian Kak Marr untuk hari ini.
Nanti Kak Marr kongsikan lagi ye dengan semua.

Kalau ada yang nak join ni hari ni?

Welcome!!
Tahniah kerana anda telah membuat keputusan yang tepat untuk membuat pelaburan yang bijak seumur hidup anda.

Cepat-cepat whatsapp Kak Marr

Klik aje di sini okayπŸ˜‰

Friday, 15 March 2019

Mobile Spa Bantu Wanita Jana Pendapatan

Assalamualaikum semua!

Hah!
Kalau Kak Marr dah muncul, tak lain tak bukan...

Bab nak cari duit la ek.
Iye dok?
πŸ˜‹πŸ˜‹

Okay

Kak Marr tak nak bebel panjang-panjang malam ni..

Oleh kerana korang pun dah tahu tajuk kita malam ni kan?πŸ€—πŸ€—
Pertama sekali, Kak Marr nak kongsikan bukti dulu.
























Inilah mereka, para wanita yang telah menyertai program jana duit dengan menjalankan
Spa Bergerak dari The Walking Beauty (TWB)!

Hebatkan?

Bukan setakat pendapatan harian, pendapatan bulanan mereka pun tersangat la WOW!

Eh! Kak Marr pun wanita juga tau.
Wanita terpilih yang telah menyertai TWB sejak 2016.

Kak Marr join TWB masa tu, tak terfikir pun yang spa bergerak ni akan menjadi trend yang sangat komersial untuk para usahawan maju kan.

Tup tup

Perghhhh..kemain....


Hat ni lah yanh Kak Marr cakapkan tadi.
Dah cari trendy weyh..



Hat ni plak?

Korang rasa dia ni jejaka ke wanita?
Buka bisnes gosok wajah ni?

Dah banyak bukti yang spa bergerak ni tersangatlah membantu para wanita di luar sana dalam menjana pendapatan seharian. Tidak kiralah secara sambilan ataupun sepenuh masa.

SEMUA WANITA ye boleh berjaya. Tidak kira berlatar belakangkan apa sekali pun.
Korang boleh berjaya!

Tambah-tambah pula kalau join TWB ni.
Lagilah super duper berjaya korang boleh jadi.



Eh eh!!
Kak Marr..

"Apa berani nau cakap macam orang overclaim ni?"

Sorry ladies..

Kak Marr bukan overclaim, tapi inilah hakikat sebenar.
Hakikat yang kami sebagai alumni TWB ni terpaksa lihat dengan mata kepala sendiri, sampaikan tak boleh senang duduk. Sebabnya?
Nak jadi juga seperti mereka yang dah berjaya terutama sekali founder kepada projek TWB ni.

Apa je yang huaykan TWB ni berbeza sangat dengan kelas spa diluar, yang melambak-lambak tu?

Hah meyh Kak Marr nak kongsikan dengan korang sikit je lagi..

Apa bezanya TWB dengan kelas spa lain?

Pernah dengar tak?
Kelas spa yang melambak-lambak dekat luar tu, menjanjikan korang untuk dapat kan pendapatan dari 6 penjuru?

Pernah dengar tak?
Kelas spa lain-lain tu, ada 'proven mentor'?

Pernah dengar tak?
Kelas spa dekat luar tu, berani nak bawa korang jalan-jalan obersi?

Hah..
Amacam?

Ada tak?

Ada tu memang ada, semua ada dengan TWB sahaja.
Tak lama lagi, founder TWB nak patern kan pula konsep TWB dan macam-macam lagi perubahan yang akan berlaku.

Jom join sekarang!
Lagi lambat, lagi banyak peluang yang korang akan terlepas.
Tu baru sikit Kak Marr kongsikan kelebihan korang join TWB ni tau.

Sebenarnya ada baaaaanyak lagi tau.

Kalau nak join, just klik lik ni owkkeyh.


Kak Marr sedia membantu semua WANITA di luar sana!















Thursday, 7 March 2019

Part Time Job Mobile Spa

Korang rasa bisnes apa je yang tengah tip top sekarang ni?

Pernah dengar tak?

Bisnes berkonsepkan "servis datang ke rumah"?

Yesszaaa..

Itulah The Walking Beauty..
It is TWB



Tahu tak?
TWB ni sebenarnya memberikan peluang yang besar kepada semua wanita, tak kira di mana pun anda berada. Asalkan korang ada kemahuan untuk menjalankan spa bergerak.

Itu je kuncinya.

Mudahkan.

TWB ni menyediakan pakej-pakej belajar untuk menjalankan spa bergerak yang paling murah tau sebenarnya. Semua wanita boleh belajar. Tak kiralah, korang seorang wanita yang bekerjaya/surirumah/pelajar/penganggur atau apa-apalah. Asalkan anda WANITA!

Korang semua boleh join TWB ni tau.
Korang boleh jalankan bisnes spa bergerak TWB ni secara sambilan (part time) ataupun sepenuh masa (fulltime).

Best kan?

Jadinya, lepas je habis belajar tu, dah boleh jalankan mobile spa sendiri.

Kalau korang bekerja, boleh buat selepas waktu bekerja. Ada juga yang buat time weekend. Ada juga yang dapat peluang yang banyak ketika waktu rehat di pejabat.

We run mobile spa kan.

Inilah dinamakan part time job kanπŸ˜‰πŸ˜‰

Buat sambil-sambil pun dapat duit kepuk-kepuk.

Tak percaya?

Hah meyh tengok ni hah!






Hah!
Nampak, nampak tak?

Bila masa depa ni on job as a part timer?

And

Nampak tak hasilnya juga?

Kak Marr tak nak lah tunjukkan hasil mereka yang buat fulltime.

Nanti takut korang tak percaya pulaπŸ™ŠπŸ™Š

Jom join TWB, korang rasa dulu hasil part time ni dulu. 
Baru korang akan percaya hasil mereka yang buat fulltime mobile spa ni.

Hah?
Nak tahu macam mana nak belajar?

Macam ni...

TWB sekarang ni menyediakan dua pakej untuk mereka yang berminat untuk belajar run mobile spa ni tau.

Dulu tak ada dua pakej, founder hanya publish satu pakej je.

Untung tau korang kalau nak join sekarang ni.

Ini dia pakejnya



Banyak tau bezanya dari pakej yang terdahulu kala dengan pakej sekarang. Kiranya, sekarang ni pakej run mobile spa. Tak perlu dah nak cari barang dan segala keperluan untuk run mobile spa.

Sekarang ni, semuanya disediakan. Tak perlu nak bersusah payah nak lengkapkan segala keperluan yang penting.

Untung tau korang join bulan ni.
Bulan depan tak tahu la founder ubah macam mana.


Jangan menangis dekat belakang pintu sliding tau.
Sebab founder da ubah pakej.

Baik korang ubah fikiran korang sekarang untuk tak nak join, tukar kepada

'Nak join sekarang'

Jom klik link ni cepat-cepat..

http://ifacespaacademy.wasap.my/