Friday, 15 March 2019

Mobile Spa Bantu Wanita Jana Pendapatan

Assalamualaikum semua!

Hah!
Kalau Kak Marr dah muncul, tak lain tak bukan...

Bab nak cari duit la ek.
Iye dok?
😋😋

Okay

Kak Marr tak nak bebel panjang-panjang malam ni..

Oleh kerana korang pun dah tahu tajuk kita malam ni kan?🤗🤗
Pertama sekali, Kak Marr nak kongsikan bukti dulu.
























Inilah mereka, para wanita yang telah menyertai program jana duit dengan menjalankan
Spa Bergerak dari The Walking Beauty (TWB)!

Hebatkan?

Bukan setakat pendapatan harian, pendapatan bulanan mereka pun tersangat la WOW!

Eh! Kak Marr pun wanita juga tau.
Wanita terpilih yang telah menyertai TWB sejak 2016.

Kak Marr join TWB masa tu, tak terfikir pun yang spa bergerak ni akan menjadi trend yang sangat komersial untuk para usahawan maju kan.

Tup tup

Perghhhh..kemain....


Hat ni lah yanh Kak Marr cakapkan tadi.
Dah cari trendy weyh..



Hat ni plak?

Korang rasa dia ni jejaka ke wanita?
Buka bisnes gosok wajah ni?

Dah banyak bukti yang spa bergerak ni tersangatlah membantu para wanita di luar sana dalam menjana pendapatan seharian. Tidak kiralah secara sambilan ataupun sepenuh masa.

SEMUA WANITA ye boleh berjaya. Tidak kira berlatar belakangkan apa sekali pun.
Korang boleh berjaya!

Tambah-tambah pula kalau join TWB ni.
Lagilah super duper berjaya korang boleh jadi.



Eh eh!!
Kak Marr..

"Apa berani nau cakap macam orang overclaim ni?"

Sorry ladies..

Kak Marr bukan overclaim, tapi inilah hakikat sebenar.
Hakikat yang kami sebagai alumni TWB ni terpaksa lihat dengan mata kepala sendiri, sampaikan tak boleh senang duduk. Sebabnya?
Nak jadi juga seperti mereka yang dah berjaya terutama sekali founder kepada projek TWB ni.

Apa je yang huaykan TWB ni berbeza sangat dengan kelas spa diluar, yang melambak-lambak tu?

Hah meyh Kak Marr nak kongsikan dengan korang sikit je lagi..

Apa bezanya TWB dengan kelas spa lain?

Pernah dengar tak?
Kelas spa yang melambak-lambak dekat luar tu, menjanjikan korang untuk dapat kan pendapatan dari 6 penjuru?

Pernah dengar tak?
Kelas spa lain-lain tu, ada 'proven mentor'?

Pernah dengar tak?
Kelas spa dekat luar tu, berani nak bawa korang jalan-jalan obersi?

Hah..
Amacam?

Ada tak?

Ada tu memang ada, semua ada dengan TWB sahaja.
Tak lama lagi, founder TWB nak patern kan pula konsep TWB dan macam-macam lagi perubahan yang akan berlaku.

Jom join sekarang!
Lagi lambat, lagi banyak peluang yang korang akan terlepas.
Tu baru sikit Kak Marr kongsikan kelebihan korang join TWB ni tau.

Sebenarnya ada baaaaanyak lagi tau.

Kalau nak join, just klik lik ni owkkeyh.


Kak Marr sedia membantu semua WANITA di luar sana!















No comments:

Post a Comment