Thursday, 7 March 2019

Part Time Job Mobile Spa

Korang rasa bisnes apa je yang tengah tip top sekarang ni?

Pernah dengar tak?

Bisnes berkonsepkan "servis datang ke rumah"?

Yesszaaa..

Itulah The Walking Beauty..
It is TWB



Tahu tak?
TWB ni sebenarnya memberikan peluang yang besar kepada semua wanita, tak kira di mana pun anda berada. Asalkan korang ada kemahuan untuk menjalankan spa bergerak.

Itu je kuncinya.

Mudahkan.

TWB ni menyediakan pakej-pakej belajar untuk menjalankan spa bergerak yang paling murah tau sebenarnya. Semua wanita boleh belajar. Tak kiralah, korang seorang wanita yang bekerjaya/surirumah/pelajar/penganggur atau apa-apalah. Asalkan anda WANITA!

Korang semua boleh join TWB ni tau.
Korang boleh jalankan bisnes spa bergerak TWB ni secara sambilan (part time) ataupun sepenuh masa (fulltime).

Best kan?

Jadinya, lepas je habis belajar tu, dah boleh jalankan mobile spa sendiri.

Kalau korang bekerja, boleh buat selepas waktu bekerja. Ada juga yang buat time weekend. Ada juga yang dapat peluang yang banyak ketika waktu rehat di pejabat.

We run mobile spa kan.

Inilah dinamakan part time job kanπŸ˜‰πŸ˜‰

Buat sambil-sambil pun dapat duit kepuk-kepuk.

Tak percaya?

Hah meyh tengok ni hah!






Hah!
Nampak, nampak tak?

Bila masa depa ni on job as a part timer?

And

Nampak tak hasilnya juga?

Kak Marr tak nak lah tunjukkan hasil mereka yang buat fulltime.

Nanti takut korang tak percaya pulaπŸ™ŠπŸ™Š

Jom join TWB, korang rasa dulu hasil part time ni dulu. 
Baru korang akan percaya hasil mereka yang buat fulltime mobile spa ni.

Hah?
Nak tahu macam mana nak belajar?

Macam ni...

TWB sekarang ni menyediakan dua pakej untuk mereka yang berminat untuk belajar run mobile spa ni tau.

Dulu tak ada dua pakej, founder hanya publish satu pakej je.

Untung tau korang kalau nak join sekarang ni.

Ini dia pakejnya



Banyak tau bezanya dari pakej yang terdahulu kala dengan pakej sekarang. Kiranya, sekarang ni pakej run mobile spa. Tak perlu dah nak cari barang dan segala keperluan untuk run mobile spa.

Sekarang ni, semuanya disediakan. Tak perlu nak bersusah payah nak lengkapkan segala keperluan yang penting.

Untung tau korang join bulan ni.
Bulan depan tak tahu la founder ubah macam mana.


Jangan menangis dekat belakang pintu sliding tau.
Sebab founder da ubah pakej.

Baik korang ubah fikiran korang sekarang untuk tak nak join, tukar kepada

'Nak join sekarang'

Jom klik link ni cepat-cepat..

http://ifacespaacademy.wasap.my/


















No comments:

Post a Comment