Jom Jadi Ahli!


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hahh...dah alang-alang buat entri untuk mereka yang ingin menjadi ahli..
Meyh kita share sikit..maklumat yang serba ringkas untuk mereka yang ingin menjadi ahli tetapi masih ragu-ragu..
dan..
untuk mereka yang ingin mengetahui serba sedikit tentang Shaklee ni..


Bagaimana nak jadi ahli Shaklee?

Cara pertama: Daftar sebagai ahli dengan membayar yuran pendaftaran ialah RM75.00, duit ni bukan agen yang mendaftarkan tu yang dapat ye.. Tetapi, ianya adalah kos kit yang shaklee bekalkan iaitu RM65.00 dan selebihnya adalah kos pengeposan, RM10,00.. Sekarang ni, caj pengeposan sama tak kira ke Semenanjung atau Sabah & Sarawak..

Cara kedua: Daftar sebagai ahli secara percuma dengan membuat belian sekurang-kuirangnya RM700 dan ke atas.. Anda akan mendapat keahlian secara percuma.

Berapa banyak modal yang diperlukan?

Dalam bisnes Shaklee ni tak perlu pun ada modal kerana Shaklee mengamalkan konsep dropship bagi agen-agen Shaklee.. So, ahli yang berdaftar dengan Shaklee adalah DROPSHIPER.. Bila ada customer order dan bayar barulah kita bayar ke Shaklee. Kemudiannya, Shaklee akan poskan barang yang kita dah order bagi pihak customer tadi dan terus hantar ke customer.. Mudah kan..?? Kecualilah kalau kita sebagai agen yang berdaftar ni nak simpan stok sendiri.. Itu pun ikut masing-masing nak buat stok barang apa dan berapa banyak kena laburkan.. Suka hati nak labur dan nak buat stok barang apa pun..

Berapa jualan/belian yang kena kekalkan setiap bulan?

Tak perlu kekalkan apa-apa pun kecuali dah jadi leader.. Tiada jumlah minimum yang perlu di beli setiap bulan kecuali memang ada target nak dapatkan bonus kereta.. Nak belikan keluarga atau untuk sendiri sahaja pun boleh, tak rugi apa-apa pun jadi ahli ni.

Berapa keuntungan yang akan diperolehi setiap bulan?

Bonus ni bergantung kepada jualan/belian pada bulan tersebut.. Minimum point yang dikehendaki adalah 150 point untuk mendapatkan bonus untuk bulan tersebut.. Peratus bonus bermula dari 5% sehingga 21% bergantung kepada point yang diperolehi pada bulan yang sama..

Kena cari orang ke? 

Tak perlu pun, saya sendiri pun tak suka cari orang dan tak suka paksa-paksa orang.. Mereka nak, Mereka akan hubungi kita..

Alamak.. Saya tak pandai lah nak berbisnes ni..

Don't worry.. Saya ada.. Dah tugas saya untuk ajar dan guide mereka yang berdaftar dengan saya sehingga berjaya.. InshaAllah..

Kalau tak nak bisnes boleh tak?

Boleh je, tak jadi masalah.. Jadi ahli untuk membeli sendiri pun boleh.. Saya tak paksa orang untuk berbisnes.. Cuma saya akan rekemen kan kepada mereka yang dah lama consume Shaklee ni untuk buat bisnes.. Untuk berkongsi dengan mereka yang bermasalah.. Mungkin ini dapat membantu mereka yang memerlukan.. Tapi, jangan risau.. Tiada paksaan langsung untuk berbisnes jika berdaftar sebagai ahli dengan saya.. Anything yang nak saya bantu, saya akan bantu..

OK, I want it.. Macam mana nak daftar?

Saya boleh daftarkan.. Cuma bagi saya maklumat dan yuran pendaftaran dan saya akan daftarkan melalui online.. Since dah berdaftar, Shaklee akan bagi ID dan password.. Saya akan belikan KIT dan tunggu aje KIT sampai depan rumah.. Okay.. Enjoy your purchasing with Shaklee.. 



So, ini sahaja buat sementara waktu ini.. Sebarang pertanyaan lain atau kemusykilan boleh whatsapp saya di no 011-33180074..

*****

Secara kesimpulannya,

antara KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE adalah

❤ Boleh membeli barang Shaklee pada harga ahli dan mendapatkan penjimatan sehingga 21%..

❤ Mendapat bonus peribadi, masuk ke dalam akaun sendiri setiap bulan, hasil dari pembelian produk Shaklee. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau..

❤ Dapat menjana pendatan sampingan denganShaklee

❤ Beruntung kerana berada dalam Group bisnes yang positif, mahir, berilmu, sentiasa positif dan berdaya saing..

❤ Bernaung di bawah Master Laila Mukhtar, Master Nur Zahirah, Master Hafsah, Master Ainul Shahrazad  dan Master Athirah dan secara eksklusif dan mendapat bimbingan secara peribadi dengan saya..



*** Kami juga mengamalkan konsep Working at Home Mom***



===============================================

Sudah ramai pelajar dan surirumah yang berjaya mendapatkan pendapatan bermula 4 angka sehingga 6 angka......

Bersama The Walking Beauty & Shaklee

==============================================

Kini, Shaklee Go Online di mana-mana sahaja, segalanya dihujung jari anda..


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee..

ATAU

MAKLUMAT tentang projek The Walking Beauty


********

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Shaklee, boleh la layari dan mendaftar di SINI.


ATAU

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang projek The Walking Beauty, boleh la mendaftar di SINI.

Sebarang Pertanyaan

011-33180074 (Call/Message/Whatsapp)

ATAU


Klik je link ini
http://cikmudacantikanda.wasap.my/

Pengedar Sah Shaklee Melaka : Maryadah (ID 1189602)

nmri_27392@yahoo.com (email)

Nur Maryadah (Facebook)

COD : Seluruh Melaka
POS : Seluruh Malaysia

Anda berminat untuk berniaga bersama saya??
Ingin membuka spa atas nama sendiri?
Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya

Marilah sertai Group saya
Klik SINI untuk JOIN SHAKLEE

atau

Klik SINI untuk Join TWB




Terima Kasih kerana Memilih Shaklee dengan Saya
DAN
Tahniah kerana memilih The Walking Beauty untuk masa depan anda

No comments:

Post a Comment